Lloret Turisme promociona l’oferta ciclista de Lloret a la London Bike Show de Londres i a Castelló de la Plana

Després de participar en una de les principals fires ciclistes europees durant el cap de setmana ahir al vespre va organitzar una presentació del Lloret Cycling Weekend a la capital castellonenca

Promocionar l’oferta de Lloret de Mar esportiva i especialment en disciplines outdoor com el ciclisme és una de les prioritats estratègiques d’aquest 2018 per a Lloret Turisme. Amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta oferta especialitzada de la destinació en l’àmbit nacional i internacional, i en concret per promocionar el Lloret Cycling Weekend que tindrà lloc a l’abril, aquesta setmana Lloret Turisme ha dut a terme dues accions promocionals a Londres i a Castelló de la Plana.

L’agenda va començar divendres i dissabte passat amb una visita de prospecció a la London Bike Show, una fira ciclista de referència a nivell europeu, on també hi van participar representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme. Durant la seva estada a la capital britànica, Lloret Turisme es va entrevistar amb una quinzena d’operadors britànics especialitzats en disciplines com triatló i ciclisme.

Seguint amb la promoció ciclista, ahir al vespre es va organitzar una presentació del Lloret Cycling Weekend a La bicicleta cafè de Castelló de la Plana. A l’acte hi van assistir una trentena de persones interessades en l’esdeveniment que van poder conèixer totes les activitats que tindran lloc a Lloret del 27 al 29 d’abril com: sortides ciclistes, un clínic amb ponències especialitzades i la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava; per al qual esportistes com Miguel Indurain, Nani Roma o Kiko García ja han confirmat la seva presència.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any seguim apostant pel ciclisme i hem volgut anar a la London Bike Show en una visita de prospecció durant la qual hem pogut tancar diverses entrevistes i valorar si de cares al proper any és interessant assistir-hi com a expositor.” Pel que fa a la presentació d’ahir al vespre afegeix: “Ens hem desplaçat fins a Castelló ja que es troba en una zona que ostenta una llarga tradició ciclista amb molts aficionats i practicants d’aquest esport que creiem que poden estar interessats en participar en el Lloret Cycling Weekend”.

Properament, i seguint la línia de presentar l’esdeveniment en territoris amb tradició ciclista, Lloret Turisme realitzarà més presentacions del Lloret Cycling Weekend en altres ciutats, la propera serà el dia tretze de març a Madrid.

Galeria

Notícies relacionades