Lloret Turisme promociona l’oferta ciclista de la destinació en dues fires especialitzades a Friedrichshafen i Madrid

• S’ha presentat el nou equipament oficial sorgit d’una col•laboració amb la marca esportiva Inverse

Lloret de Mar, 21 de setembre del 2017. Lloret Turisme ha dut a terme durant les últimes setmanes una intensa promoció de l’oferta ciclista específica de la destinació participant en dues fires de referència del sector en l’àmbit internacional i nacional: Eurobike i Unibike.

A principis de setembre es va iniciar l’activitat promocional participant a Eurobike, fira de la bicicleta de referència en l’àmbit europeu, que va tenir lloc a la ciutat alemanya de Friedrichshafen els dies 1 i 2 de setembre. En aquesta fira es va promocionar la destinació tant per al públic professional durant el primer dia com per al públic final durant la segona jornada. La fira Eurobike va comptar amb la presència de més de 42.000 professionals de 110 països i 22.000 assistents de públic general, especialment alemanys.

Per altra banda, aquesta setmana Lloret Turisme té presència a Unibike a Madrid, la fira nacional més important especialitzada en el món de la bicicleta. En aquest cas, Lloret Turisme ha participat en la jornada professional d’avui on ha pogut reunir-se amb operadors esportius, agències de viatges, mitjans de comunicació i marques especialitzades en ciclisme. Unibike compta amb més de 500 marques del sector i 200 empreses en un espai expositiu de 30.000 metres quadrats.

Com a novetat, aquest mes s’ha donat a conèixer el nou equipament oficial de la destinació sorgit d’un acord de patrocini amb la marca de roba esportiva Inverse i que consta d’un mallot, un culot i un gorra amb els colors i el logotip de Lloret de Mar. Aquest material es pot comprar a través d’internet a cycling.lloretdemar.org, www.inverseshop.com i físicament a la botiga e-Bicigrino de Lloret de Mar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any hem fet un esforç important per organitzar l’oferta ciclista que tenim a Lloret de Mar. Hem treballat per estructurar el producte i dissenyar un material específic potent com uns mapes amb rutes recomanades, tracks penjats a Strava, un web i diferents elements de marxandatge que ens ha servit per participar en aquestes dues fires de referència i poder oferir un producte complet i competitiu”.

Lloret de Mar està certificat com a Destinació de Turisme Esportiu des del 2006 i compta amb catorze hotels especialitzats en ciclisme, una dotzena dels quals estan certificats per l’Agència Catalana de Turisme. Anualment rep més de 3.000 ciclistes, tant amateurs com professionals, que escullen la destinació per a les seves estades esportives.

Notícies relacionades