LLORET TURISME REALITZA UNA ACCIÓ DE BENCHMARK A BENIDORM

L’objectiu era crear sinergies amb l’entitat de promoció turística de la destinació alacantina

Lloret de Mar, 28 d’octubre del 2016. Lloret Turisme, entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, es va desplaçar el cap de setmana passat fins a Benidorm en una acció de benchmark per entrevistar-se amb Visit Benidorm, l’entitat de promoció de la ciutat i compartir coneixement.

Durant l’estada a la ciutat alacantina, Lloret Turisme va tenir l’oportunitat de descobrir amb profunditat la destinació a través de visites a les platges i als seus equipaments, a les oficines de turisme, als elements naturals i culturals de la població i a diferents establiments hotelers i de restauració que són model de bones pràctiques entre d’altres.

Així mateix, durant el matí del dilluns els representants de Lloret Turisme i Visit Benidorm van trobar-se en una taula de treball en la qual van compartir les seves experiències en màrqueting i promoció turística; en política turística amb temes com la gestió dels Habitatges d’Ús Turístic (HUT) i sobre els sistemes gestió de destinacions turístiques.

Benidorm és una ciutat de gairebé 70.000 habitants que compta amb 70.000 places hotelers que va rebre durant el 2015 un total de 1.907.187 viatgers i 11.064.330 pernoctacions. Es tracta d’una destinació amb una gran afluència de públic internacional i està considerada una de les principals destinacions de platja d’Europa. Visit Benidorm, nom comercial de l’organisme Fundación Turismo de Benidorm de la Comunidad Valenciana, és l’ens publicoprivat encarregat de la gestió i promoció turística de la ciutat.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquesta acció ens ha permès conèixer el funcionament d’una altra entitat de promoció com és Visit Benidorm amb la qual compartim molts reptes i esperem poder crear sinergies en un futur proper. Pel que fa a la gestió de la destinació, ens han sorprès aspectes com el seu aprofitament de les platges o les accions d’intel·ligència de ciutat que ja estan posant en marxa i que poden ser un model per a nosaltres com per exemple el pla pilot que acaben de posar en marxa per dotar de wifi les platges.”

Properament, durant la fira World Travel Market, que tindrà lloc a Londres del 7 al 9 de novembre, els Ajuntaments de Lloret de Mar i Benidorm es reuniran juntament amb altres ajuntaments com Salou i Calvià amb l’objectiu de seguir creant sinergies entre aquestes destinacions madures.

Galeria

Notícies relacionades