Lloret Turisme realitza diferents accions durant el mes de maig

Recentment ha participat en un workshop al Regne Unit amb 120 agents de viatges

Sta ClotildeLloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, està duent a terme diferents accions promocionals en els seus mercats estratègics aquest mes de maig: recentment ha participat en un taller (workshop) al Regne Unit ─a les ciutats de Londres, Newcastle i Edimburg─, on han participat més de 120 agents de viatges. L’any passat varen passar-hi 84.829 anglesos, un 8,34% del total de viatgers que acull Lloret de Mar.

El mercat alemany, un dels principals mercats tradicionals de la destinació, també té aquests dies un protagonisme especial a través del viatge de familiarització (famtrip) de turisme de reunions i esdeveniments que ha portat a Lloret de Mar organitzadors professionals d’aquest àmbit i al qual s’ha sumat, el dissabte passat, un viatge de premsa genèrica orientada principalment als atractius de Lloret més enllà del sol i platja. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de Turisme, “és important que els mercats coneguts com a tradicionals, és a dir, amb els quals Lloret de Mar ja té una llarga trajectòria, coneguin l’oferta complementària al sol i platja. Aquests mercats mostren un gran interès en l’especialització de productes i hem d’incidir perquè els coneguin”.

Pel que fa a mercats emergents, aquest mes, Lloret de Mar ha realitzat una presentació a Kazakhstan davant de diferents operadors turístics i ha participat en un viatge de bloguers (blogtrip) d’Expedia amb nord-americans que consistia a redactar un storybook amb les experiències resultants de diferents viatges a diverses destinacions del món.

Les properes setmanes continuen les accions promocionals de Lloret Turisme, aquest dies amb una campanya itinerant (roadshow) de turisme de reunions al Regne Unit i la setmana vinent amb un workshop amb diferents agències de viatges franceses a Tolosa per presentar tota l’oferta de Lloret de Mar.

Notícies relacionades