Lloret Turisme reprèn l’activitat promocional a l’exterior participant en una acció a Glasgow

Es tracta de dues presentacions de destinació a professionals de l’operador britànic Jet2Holidays

Amb l’inici del setembre, Lloret Turisme reprèn l’activitat promocional a l’exterior amb la participació en una presentació de destinació organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a la ciutat de Glasgow.

Es tracta de l’acció Jet2 Glasgow Trade Event de dos dies de durada que va començar ahir al vespre amb una presentació de destinació i sessió de networking en un sopar formal entre les destinacions participants i una quinzena de team leaders que l’operador Jet2Holidays té en aquesta ciutat escocesa i en poblacions properes. Avui al vespre tindrà lloc una nova presentació i sessió de networking que acabarà amb un sopar informal que comptarà amb una trentena d’agents de viatges de l’operador.

Aquesta acció ha estat organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb l’objectiu d’ampliar el coneixement que els professionals de Jet2Holidays tenen sobre les poblacions que comercialitzen habitualment la Costa Brava.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Actualment la imatge de la nostra població que tenen alguns anglesos i escocesos no s’ajusta exactament al moment que viu la destinació. És important i necessari poder explicar-los en persona tot el que Lloret els pot oferir com a destinació turística”.

Jet2Holidays, a través de la companyia aèria Jet2.com, ha disposat aquest estiu de nou rutes que connectaven Girona amb nou aeroports del Regne Unit (Belfast, Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds, London Stansted, Manchester i Newcastle) i per al proper any es preveu ampliar el nombre de freqüències i ciutats que connectin directament amb la Costa Brava.

Durant el 2016 Lloret de Mar va rebre 93.271 viatgers procedents del Regne Unit, la qual cosa va representar un 7,74% sobre el total de viatgers.

Galeria

Notícies relacionades