LLORET TURISME SEGUEIX APOSTANT PER LA QUALITAT TURÍSTICA

Un any més ha aprovat l’auditoria de la certificació Q de qualitat turística que atorga l’ICTE

Lloret Turisme va superar el 4 d’octubre passat l’auditoria feta per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) a través de la qual manté el certificat Q de Qualitat Turística a les seves principals oficines, l’Oficina de Turisme Central i l’Oficina del Museu del Mar. Pel que fa a l’oficina de turisme de la terminal d’autobusos, és considerada un punt d’informació per la qual cosa no s’inclou dins el pla de qualitat.

Anualment, Lloret Turisme realitza una auditoria de qualitat externa a través de la qual les oficines de turisme de Lloret poden obtenir i mantenir el certificat Q de Qualitat Turística, un mèrit que ostenta des del 2006. Aquest procés de tres anys consta d’una auditoria de certificació i dues auditories de seguiment.

En aquesta auditoria s’ha revisat el sistema de gestió de la política de qualitat de l’entitat, la seva planificació i control, i el compromís de millora continua. Així mateix, s’han supervisat els procediments d’atenció al client i l’enviament de documentació; la gestió dels recursos i de les instal·lacions; el tractament de les bases de dades i dels informes i estadístiques, així com el manteniment de les infraestructures entre altres.

Després de superar enguany la segona auditoria de seguiment, Lloret Turisme es prepararà per a l’auditora de renovació de la certificació de l’any que ve, la primera amb la nova norma UNE-ISO 14785:2015. Aquesta nova normativa prioritza temes d’accessibilitat i d’informació en termes de seguretat i salut, de gestió mediambiental i atorga al web d’informació turística una posició molt rellevant en el servei d’atenció al visitant entre altres punts.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Des de Lloret Turisme tenim un compromís clar amb la qualitat del servei a les nostres oficines i amb donar la millor atenció possible als nostres visitants. Disposar de la Q de Qualitat Turística ens obliga a aquesta millora contínua i verifica que s’estan duent a terme uns procediments correctes i estandarditzats, el que es trasllada en una millor assistència al visitant”.

Durant el 2015, un total de 88.256 persones varen ser ateses a les oficines de turisme de Lloret destacant els visitants procedents de França, Espanya, Regne Unit i Alemanya.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar treballa en el seu Pla de sostenibilitat turística incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030