LLORET TURISME SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB RADIKAL DARTS

L’empresa celebrarà un esdeveniment a Lloret el proper mes d’octubre amb l’assistència de més de 3.000 persones

Lloret Turisme va signar ahir al matí un acord de col·laboració amb l’empresa Radikal Darts, organitzadora d’un prestigiós campionat de dards en l’àmbit nacional que inclou la participació de federacions i associacions de dards de les diferents províncies espanyoles.

A través d’aquest acord, Lloret Turisme dóna suport a l’esdeveniment Nacional Radikal Darts 2017, que se celebrarà del 12 al 15 d’octubre a Lloret, al qual es preveu l’assistència de més de 3.000 persones entre participants en el torneig i acompanyants. La seu de l’esdeveniment serà el Palau de Congressos Olympic on tindran lloc totes les fases classificatòries del campionat.

Dins l’acord signat, per part de Lloret Turisme s’estableix que s’oferirà assessorament i col·laboració en l’organització de l’esdeveniment i en la programació d’activitats complementàries i serveis per als participants per tal que puguin gaudir i consumir fora de l’horari del torneig. Per part de l’organitzador, aquest es compromet a promocionar la marca Lloret de Mar en totes les seves comunicacions durant el 2017 i a vetllar pel correcte desenvolupament de l’esdeveniment.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Creiem que aquest serà un dels esdeveniments importants del 2017 en el segment MICE tant pel que fa a nombre d’assistents com a la repercussió econòmica que esperem que tingui a la ciutat, ja que molts dels participants es desplacen amb la família i gaudeixen plegats del torneig i d’activitats complementàries a la ciutat que els acull.”

La captació d’aquest esdeveniment es va fer la passada primavera a través del Lloret Convention Bureau, l’entitat publicoprivada de promoció del turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar.

Galeria

Notícies relacionades