La Marxa de les Platges de Lloret, 11 kilòmetres resseguint les platges de la vila

• Es tracta d’una cursa popular que es realitza el darrer diumenge del mes de setembre

Lloret de Mar, 21 de setembre del 2017.Com cada últim diumenge del mes de setembre Lloret de Mar acull una nova edició de la Marxa de les Platges. Està previst que hi participin prop de 1500 participants que és el límit d’inscripcions acordat per l’organització.

Els creuers turístics i els autocars sortiran, a les 8h de la Plaça de la Vila, fins a cala Canyelles on s’iniciarà la marxa. En total  11 kilòmetres passant per les cales i platges de Lloret i que ofereixen unes espectaculars vistes sobre el mar. Cala Trons, sa Caleta, la Platja Gran de Lloret, Fenals i sa Boadella i finalment s’arriba a la platja de Santa Cristina on l’entitat organitzadors, Xino Xano, ofereix una sardinada.  Els participants també reben un diploma acreditatiu de la marxa i una samarreta que enguany tindrà com a disseny l’eslògan de la campanya de civisme impulsada per Lloret Turisme “Amb respecte, a Lloret hi cabem tots”.

Paral·lelament es disputarà, per mar, la segona edició de la SwimLloret.

Vídeo Marxa de les platges:  https://www.youtube.com/watch?v=U9cm-7bt1ww

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar treballa en el seu Pla de sostenibilitat turística incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030