Més de 13.500 persones han gaudit aquest estiu del servei de dinamització de platges de Lloret de Mar

El programa inclou el servei de miniclub i activitats dirigides a les platges de Lloret i Fenals i un espai amb activitats esportives a la platja de Lloret

Lloret de Mar, 23 d’octubre de 2019.- Un total de 13.561 persones han fet ús aquest estiu del servei de dinamització de platges que Lloret Turisme organitza a les platges de Lloret i Fenals les dues principals de la localitat entre els mesos de juny i setembre.

Enguany, el programa es va posar en marxa el 20 de juny a la platja de Lloret de Mar i va estar en funcionament fins al 15 de setembre. A la platja de Fenals es va iniciar el dia 1 de juliol i va estar-hi actiu fins al dia 1 de setembre (exceptuant les activitats dirigides, que es van allargar fins al 15 de setembre).

Les activitats ofertes a la platja de Lloret han comptat amb 7.818 usuaris, dels quals 2.563 han utilitzat el servei de miniclub, biblioplatja i espai nadó; 2.219 han seguit les activitats dirigides dels matins a la Roca d’en Maig i 3.036 han participat en les activitats esportives de voleibol i futvòlei de la tarda.

Pel que fa a la platja de Fenals, tot i disposar d’una temporada i un programa més reduïts, el servei ha estat utilitzat per 5.743 persones, del les quals 2.219 han fet ús del servei de miniclub i 3.320 han participat en les activitats dirigides matinals. Cal destacar l’èxit de l’activitat de ioga que s’ha realitzat tots els dilluns al vespre i que ha comptat amb la participació de 204 persones.

El públic nacional i els residents a Lloret segueixen essent en conjunt els principals usuaris del programa de dinamització de platges. Entre el públic internacional destaquen el rus i el francès com a usuaris dels miniclubs i l’italià en les activitats esportives.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El programa de dinamització de platges és un dels valors afegits que aportem com a  Destinació Certificada en Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme amb l’objectiu que els nostres visitants puguin gaudir durant la temporada alta de les platges i de l’entorn natural de Lloret. Enguany hem patit un descens dels usuaris respecte a la temporada passada, quan vam superar els 17.000, una davallada que atribuïm al fet que cada vegada més els nostres hotels aposten per fidelitzar el seu públic familiar amb activitats infantils i instal·lacions aquàtiques dins dels propis recintes, cosa que augmenta la satisfacció dels seus clients i fa que no es desplacin tan sovint a la platja.”

Notícies relacionades