Més de 17.000 usuaris han participat aquest estiu en el programa de dinamització de platges de Lloret de Mar

Com a novetat, enguany s’han estrenat uns nous mòduls a la platja de Lloret i una activitat de ioga a la platja de Fenals

Aquest estiu 17.835 usuaris han participat en el programa de dinamització de les platges de Lloret de Mar, el que significa un augment del 22% respecte a l’any passat. Aquest programa, organitzat per Lloret Turisme, promou l’ús familiar i esportiu de les platges de Lloret de Mar durant la temporada alta i inclou serveis a les dues platges principals de la vila: la platja de Lloret i la platja de Fenals.

A Lloret, el servei es va iniciar el dia 20 de juny i va estar actiu fins al 16 de setembre, mentre que a la platja de Fenals les activitats van començar el dia 1 de juliol i van acabar el 31 d’agost (exceptuant les activitats dirigides, que es van allargar fins al 16 de setembre).

La platja de Lloret ha comptat amb un servei de miniclub, biblioplatja i espai nadó, per on han passat 3.517 usuaris, un programa d’activitats esportives cada tarda amb 3.334 participants i activitats dirigides tots els matins a la Roca d’en Maig, que han seguit 4.397 usuaris. Cal destacar que enguany s’ha estrenat un nou mòdul per a desenvolupar les activitats infantils gràcies a una subvenció rebuda del Pla del Foment Territorial del Turisme de la Generalitat de Catalunya, el que ha permès comptar amb unes instal·lacions més àmplies que han millorat el confort dels usuaris.

Pel que fa a la platja de Fenals, ha disposat d’un servei de miniclub des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost, del qual han gaudit 2.428 usuaris, i un programa d’activitats dirigides al parc de salut on hi han participat 4.039 usuaris. Donat l’èxit que tenen les activitats dirigides en aquest espai, aquest estiu s’ha estrenat una activitat de ioga setmanal tots els dilluns al vespre que han seguit més de 120 persones.

En total, les activitats infantils representen el 33,3% sobre el total d’usuaris, les activitats dirigides el 50% i les activitats esportives el 18,7%. Pel que fa a nacionalitats, el públic nacional és el principal usuari del programa tot i que el públic rus destaca com a usuari del servei de miniclub i l’italià en l’ús de la zona esportiva.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Durant la temporada alta les platges són el nostre principal atractiu turístic, pel que cada any oferim als nostres visitants diferents serveis que permetin tant a les famílies com a tots els públics gaudir encara més d’aquests espais. El fet  de disposar d’un miniclub infantil i d’activitats per al públic familiar és un requisit com a Destinació de Turisme Familiar per tal que puguem seguir comptant amb aquest segell de l’Agència Catalana de Turisme.”.

Galeria

Notícies relacionades