Més de 260 persones han participat aquest any a les activitats de Lloret Nature

• Durant els mesos de primavera i tardor Lloret Turisme ha organitzat quatre activitats per donar a conèixer el patrimoni natural de Lloret de Mar

Lloret de Mar, 3 de novembre del 2017. El cap de setmana passat van finalitzar les activitats del programa Lloret Nature, un conjunt de propostes organitzades per Lloret Turisme en col·laboració amb diferents proveïdors locals amb l’objectiu donar a conèixer i posar en valor el patrimoni natural de Lloret de Mar.

Lloret Nature incloïa quatre activitats diferents: sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda i els boscos de Lloret, sortides guiades d’immersió lleugera (snorkel) en família per descobrir la fauna i la flora submarines, tallers familiars de descoberta de l’entorn i una activitat d’iniciació al caiac de mar; que es realitzaven en petits grups d’entre sis i vint persones en funció de l’activitat.

En total han estat 269 persones les que han participat en alguna de les activitats que s’han dut a terme durant els mesos d’abril, maig, juny, setembre i octubre, i en destaquen les 173 persones que han participat en alguna de les sortides de marxa nòrdica o les 46 que han participat en les sortides guiades d’immersió lleugera.

Totes les activitats s’oferien en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) amb l’objectiu d’arribar tant al públic nacional com a l’internacional i oferir als visitants de Lloret de Mar unes propostes de valor que unien activitats lúdiques i actives amb una part més didàctica que permetia el coneixement de la fauna i flora local.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “De cara a l’any que ve, volem donar continuïtat a aquest projecte que va néixer aprofitant que enguany ha estat declarat com l’any del Turisme Sostenible per al Desenvolupament per les Nacions Unides repetint algunes de les activitats i oferint-ne de noves per seguir apostant per donar a conèixer elements menys coneguts de l’oferta turística de Lloret”.

A finals de setembre també van finalitzar les visites guiades de la Ruta dels Indians i Can Font que s’han organitzat en idiomes aquest estiu tots els dijous i divendres dels mesos de juliol, agost i setembre, on han participat un total de 233 persones.

Galeria

Notícies relacionades