MÉS DE 380 PERSONES HAN PARTICIPAT EN LES VISITES AL CENTRE HISTÒRIC DE LLORET D’AQUEST ESTIU

En total han tingut lloc 24 sortides, del 7 de juliol al 24 de setembre

Aquest estiu Lloret Turisme, entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, ha organitzat una sèrie de visites guiades al centre històric de Lloret de Mar en diversos idiomes per tal que els visitants que rep la vila durant els mesos d’estiu tinguessin l’oportunitat de descobrir el patrimoni cultural que amaga el centre de la població.

En total, s’han organitzat 24 visites guiades durant 12 setmanes, del 7 de juliol al 24 de setembre, repartides en una visita setmanal en català i castellà els dissabtes i una altra en anglès i francès els dijous. Les sortides van tenir lloc a les 20 h exceptuant les últimes visites del mes de setembre es van avançar a les 19 h per tal d’aprofitar millor les hores de llum.

En total, 385 persones han participat en aquestes visites, que tenien un cost simbòlic de 2 € per persona. Les visites en català i castellà han estat seguides per 207 persones i les que han tingut lloc en francès i anglès han comptat amb 178 participants.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Des de Lloret Turisme fem una valoració molt positiva d’aquestes visites, que han tingut de mitjana 16 participants, el que representa una molt bona resposta del públic. Les visites ens han permès oferir als nostres visitants una proposta de valor a través de la qual conèixer un patrimoni cultural que tenim repartit pel centre, que d’altra manera potser els hauria passat més desapercebut. Aquesta activitat també ha estat ben rebuda pel sector turístic i en alguns casos fins i tot s’ha estat comercialitzant des de les mateixes recepcions dels hotels.”

Atesa la bona resposta que s’ha tingut en aquestes visites guiades, el passat 27 de setembre, amb motiu del Dia Mundial del Turisme i amb l’objectiu de seguir oferint als visitants propostes de valor, es van organitzar dues visites guiades als Jardins de Santa Clotilde i dues al centre històric, que van comptar amb una cinquantena de participants. El mateix dia, es va fer una jornada de portes obertes al Museu del Mar, Can Saragossa i Jardins de Santa Clotilde, que van aprofitar més de 500 persones.

Totes aquestes accions s’emmarquen dins la línia estratègica de Lloret Turisme d’enguany de potenciar el patrimoni cultural de Lloret com a oferta integrada en el turisme de platja urbà i acompanyar els visitants durant la seva estada a Lloret.

Galeria

Notícies relacionades