Més de 5.000 persones previstes a Lloret amb motiu del Gran Premi de Formula 1 del Circuit Barcelona-Catalunya

Diferents operadors turístics nacionals i internacionals han programat el Lloret Formula Weekend

LLFW

En poques hores Lloret de Mar començarà a rebre els primers seguidors del Gran Premi de Formula 1 que té lloc del 9 al 10 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya.

L’Ajuntament de Lloret, amb el suport del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha organitzat per segon any el Lloret Formula Weekend; un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el motor i la F1. La novetat estrella és el motorshow, l’exhibició al passeig de Lloret dels monoplaces de Senna, Schumacher i de la Rosa el divendres i dissabte a les 18h i diumenge a les 11h, i la possibilitat de pilotar un Ferrari.

Lloret Turisme va iniciar l’any passat contactes amb diferents operadors turístics per la comercialització del Lloret Formula Weekend. Aquest any es comencen a recollir els fruits amb milers de seguidors que pernoctaran a Lloret. A banda, també s’han creat paquets amb activitats com el paquet familiar que inclou l’accés al circuit de mini-karts, quads i cotxes elèctrics; el paquets adults, amb competicions de simuladors de F1, i conducció de segway entre d’altres propostes i el paquet VIP que permet el pilotatge d’un autèntic Ferrari.

Uns 5.000 seguidors estaran allotjats a Lloret mitjançant aquests operadors turístics, provinents principalment de l’Estat Espanyol i, a nivell internacional, d’Anglaterra i França. Pel que fa al turista rus, també es nota un increment d’aquest visitant en el Gran Premi de Formula 1.

Lloret acollirà aquest cap de setmana altres esdeveniments que se sumen al programa d’activitats, com la Lloret Night Shooping el divendres 9 i un concert dels 40 Principales la nit de dissabte 10.

Notícies relacionades