Més de 8.900 usuaris han passat pels miniclubs de Lloret aquest estiu

Aquests espais de dinamització infantil s’ubiquen a les platges de Lloret i Fenals

 

miniclubUn total de 8.973 nens i nenes han passat pels miniclubs ubicats a les platges de Lloret i Fenals aquest estiu.

Pel que fa a les dades per mesos i per miniclubs; el mes de juny, el miniclub de Lloret va atendre 438 nens i nenes; el mes de juliol, 1.557; el mes d’agost, 2.115; i el mes de setembre 573. Pel que fa el miniclub de Fenals, que està operatiu el mes de juliol i agost, es varen atendre 1.925 persones el mes de juliol i 2.365 el mes d’agost.

Quant a les nacionalitats, les tres principals nacionalitats coincideixen als dos espais; en primer lloc, l’espanyol, seguit del rus i del francès. Com a fet a remarcar, el total d’usuaris russos que han utilitzat el miniclub de la platja de Fenals dobla els usuaris russos del miniclub de Lloret, sent les xifres 1.035 i 494 respectivament.

La majoria dels usuaris tenen entre 3 i 8 anys, i pel que fa a l’horari, els pics d’afluència es registren a primera hora del matí  i a primera hora de la tarda.

El servei de miniclub s’inclou en el programa de dinamització de platges i es duu a terme des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre; i en el cas de Fenals, els mesos de juliol i agost. El miniclub infantil ofereix un servei d’activitats ludicoeducatives i la biblioplatja, un espai de lectura.

El programa de dinamització de platges és una iniciativa inclosa en el pla d’accions de Lloret Turisme amb l’objectiu de dinamitzar les platges i oferir diferents activitats de lleure als seus usuaris principalment al públic familiar de forma gratuïta.

També l’esport hi juga un paper important: als matins, amb activitats dirigides com l’aeròbic, i a les tardes, per als joves, amb una zona esportiva on s’organitzen partits i torneigs de vòlei i futbol platja. En total, uns 10.000 usuaris han fet ús d’aquesta oferta esportiva.

Notícies relacionades

La transformació digital de la destinació serà l’eix principal de l’estratègia de Lloret de Mar per afrontar la temporada turística 2021
Les oficines de turisme de Lloret de Mar obtenen la nova certificació Safe Tourism Certified, que incorpora mesures per a la reducció de riscos higienicosanitaris enfront de la COVID-19

Les oficines de turisme de Lloret de Mar obtenen la nova certificació Safe Tourism Certified, que incorpora mesures per a la reducció de riscos higienicosanitaris enfront de la COVID-19

Lloret de Mar, 6 de novembre de 2020.- Les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen des d’aquest mes de novembre de la nova certificació Safe …