Més de 8.900 usuaris han passat pels miniclubs de Lloret aquest estiu

Aquests espais de dinamització infantil s’ubiquen a les platges de Lloret i Fenals

 

miniclubUn total de 8.973 nens i nenes han passat pels miniclubs ubicats a les platges de Lloret i Fenals aquest estiu.

Pel que fa a les dades per mesos i per miniclubs; el mes de juny, el miniclub de Lloret va atendre 438 nens i nenes; el mes de juliol, 1.557; el mes d’agost, 2.115; i el mes de setembre 573. Pel que fa el miniclub de Fenals, que està operatiu el mes de juliol i agost, es varen atendre 1.925 persones el mes de juliol i 2.365 el mes d’agost.

Quant a les nacionalitats, les tres principals nacionalitats coincideixen als dos espais; en primer lloc, l’espanyol, seguit del rus i del francès. Com a fet a remarcar, el total d’usuaris russos que han utilitzat el miniclub de la platja de Fenals dobla els usuaris russos del miniclub de Lloret, sent les xifres 1.035 i 494 respectivament.

La majoria dels usuaris tenen entre 3 i 8 anys, i pel que fa a l’horari, els pics d’afluència es registren a primera hora del matí  i a primera hora de la tarda.

El servei de miniclub s’inclou en el programa de dinamització de platges i es duu a terme des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre; i en el cas de Fenals, els mesos de juliol i agost. El miniclub infantil ofereix un servei d’activitats ludicoeducatives i la biblioplatja, un espai de lectura.

El programa de dinamització de platges és una iniciativa inclosa en el pla d’accions de Lloret Turisme amb l’objectiu de dinamitzar les platges i oferir diferents activitats de lleure als seus usuaris principalment al públic familiar de forma gratuïta.

També l’esport hi juga un paper important: als matins, amb activitats dirigides com l’aeròbic, i a les tardes, per als joves, amb una zona esportiva on s’organitzen partits i torneigs de vòlei i futbol platja. En total, uns 10.000 usuaris han fet ús d’aquesta oferta esportiva.

Notícies relacionades