Mig miler de persones han participat aquest estiu en les visites guiades en diversos idiomes organitzades per Lloret Turisme

Més de 1.800 persones també van participar en les activitats de celebració del Dia Mundial del Turisme el 27 de setembre passat

Cinc-centes persones han participat aquest estiu a les visites guiades en diversos idiomes que ha organitzat Lloret Turisme durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. La proposta incloïa diferents activitats que s’han dut a terme en anglès i francès amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural local als visitants internacionals de la destinació.

El programa proposava visites guiades de la ruta indiana per descobrir el llegat indià de Lloret de Mar amb entrada a Can Font, visites guiades amb acompanyament musical al Cementiri Modernista i als Jardins de Santa Clotilde i un seguit de tallers familiars al Museu del Mar; un ampli ventall de propostes que s’han anat portant a terme distribuïdes durant la temporada alta de la destinació.

En total, 116 persones han seguit la ruta indiana, 274 han participat en les visites guiades amb acompanyament musical al Cementiri Modernista i als Jardins de Santa Clotilde i 110 han participat en els tallers familiars de màgia i de construcció d’un vaixell al Museu del Mar.

La proposta de visites culturals de Lloret Turisme d’aquest estiu va culminar amb la celebració del Dia Mundial del Turisme el 27 de setembre passat. Per a l’ocasió es van organitzar tres visites de la ruta indiana, que es van omplir ràpidament, i una jornada de portes obertes al Museu Obert de Lloret (MOLL) per on van passar 1.003 persones. La diada també comptava amb dos espectacles al carrer: una obra de teatre itinerant que van seguir unes 200 persones i, al vespre, un concert de La República Rumbera, que va aplegar més de 400 persones a la plaça de la Vila.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: La nostra estratègia de promoció cultural vol oferir als nostres visitants internacionals diferents opcions per descobrir el patrimoni de Lloret a través de visites guiades, musicals i teatralitzades aprofitant que enguany és l’Any del Turisme Cultural. Aquesta línia, que complementa les visites en català i castellà que coordina el Departament de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament, l’anem ampliant cada any amb noves propostes i l’anem ajustant a la demanda i els públics que ens visiten, no només durant l’estiu, sinó durant tot l’any. Per exemple, al novembre i coincidint amb la Fira Medieval hem programat visites guiades en francès del Lloret medieval per atraure i potenciar aquesta fira entre els visitants de proximitat.

 

Galeria

Notícies relacionades