La Night Trail de Lloret ja compta amb més de 250 inscrits

El recorregut serà per muntanya i acabarà per la sorra a la platja de Lloret

Ja queden pocs dies perquè tingui lloc la primera edició de la Night Trail a Lloret de Mar. Més de 250 persones ja s’han inscrit per participar el proper dissabte, 13 d’agost, en aquesta una cursa de muntanya nocturna que ofereix la possibilitat d’escollir entre dos distàncies, 7 quilòmetres o 16 quilòmetres.

El recorregut s’iniciarà a les 21.30 h, davant del centre comercial Lidl de l’avinguda de les Alegries, i recorrerà la zona boscosa de Lloret de Mar per finalitzar a la platja de Lloret.

Els preus d’inscripció són de 15 € (7 km) i 20 € (16 km) amb l’opció d’obtenir el mallot Sural per 24,95 € amb la inscripció en alguna de les distàncies. A més, tots els participants rebran diferents obsequis com una samarreta, una motxilla de cordons i una cinta de cap; i hi haurà medalla per als que acabin la cursa.

Per començar a fer ambient, a partir de les 11 h i fins a les 24h, tindrà lloc la Fira del Corredor a la plaça de la Vila, un espai amb diferents estands de productes esportius i diferents activitats infantils.

El dorsals es podran recollir d’11 a 16 h a la Fira del Corredor (davant de l’ajuntament de Lloret) i de 17 a 21h a la zona de sortida (davant del supermercat Lidl de Lloret).

Les inscripcions es poden formalitzar en l’enllaç: http://wefeeltrailseries.com/lloret-de-mar/inscripciones/

Galeria

Notícies relacionades