Les oficines de turisme de Lloret de Mar obtenen la nova certificació Safe Tourism Certified, que incorpora mesures per a la reducció de riscos higienicosanitaris enfront de la COVID-19

Només una altra oficina de tot Catalunya ha superat l’auditoria per obtenir aquest certificat que atorga l’ICTE

Enguany les oficines també han renovat el segell de la Q de Qualitat Turística

Lloret de Mar, 6 de novembre de 2020.- Les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen des d’aquest mes de novembre de la nova certificació Safe Tourism Certified, atorgada per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

Un nou certificat que garanteix el compliment dels protocols de seguretat per a la prevenció del contagi de la COVID-19, que va coordinar l’ICTE per mandat del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme en col·laboració amb tot el sector i que posteriorment va ser aprovat pel Ministeri de Sanitat.

Entre els requisits per complir destaquen l’establiment d’un pla de contingència que estableix les mesures preventives a aplicar, així com el fet de disposar de procediments i mesures d’informació i protecció per al personal i protocols adequats per a la neteja i desinfecció dels espais.

Amb aquesta certificació obtinguda per l’Oficina de Turisme del Museu del Mar i la Central de l’avinguda de les Alegries, Lloret de Mar disposa de dues de les tres oficines certificades que hi ha actualment Catalunya i que fora de la vila només ha aconseguit l’oficina de turisme de Santa Susanna.

Enguany, les dues oficines també han aconseguit renovar el segell de la Q de Qualitat Turística que atorga l’ICTE i que Lloret de Mar va obtenir per primera vegada el 2006. Aquest segell certifica que les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen d’un sistema de gestió orientat al servei al client i a la millora contínua.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Ja fa més de 15 anys que des de Lloret Turisme tenim un compromís amb la qualitat del servei que oferim a les nostres oficines i que ens ve avalat pel segell Q de Qualitat Turística. Aquest any i donat el nou context sanitari hem apostat per dur a terme també l’auditoria corresponent per a la certificació Safe Tourism, que dona encara més valor al nostre servei i que assegura que disposem d’uns espais el més segurs possible”.

Lloret de Mar va ser la primera destinació de l’Estat espanyol a presentar un Pla integral de destinació amb protocols de seguretat i prevenció de la COVID-19 en diferents àmbits del municipi i aquest estiu va llançar la campanya “Be careful, Be happy” per conscienciar població i visitants de la importància de complir les recomanacions sanitàries de prevenció de la COVID-19.

Notícies relacionades