Les oficines de turisme de Lloret de Mar superen l’auditoria de seguiment de la certificació Q de qualitat turística

Aquest mes de maig ha tingut lloc l’auditoria feta per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE)

L’Oficina Central de Turisme de Lloret de Mar i l’Oficina de Turisme del Museu del Mar han superat una vegada més l’auditoria de seguiment feta per l’Instituto para la Calidad Turística Española que permet renovar la certificació Q de Qualitat turística cada tres anys.

Aquesta certificació es basa en la norma UNE-ISO 14785 i certifica que les oficines d’informació turística tenen implementat un sistema de gestió orientat al servei al client i a la millora contínua.

Enguany l’auditoria ha fet èmfasi en aspectes com els indicadors de la gestió de la qualitat; la segmentació de l’oferta turística i promocional per perfils i temes d’accessibilitat web. Amb l’entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, s’han revisat certs aspectes relacionats amb la gestió de dades personals i s’han establert propostes d’adaptació a aquesta nova normativa.

Les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen d’aquesta certificació Q de Qualitat turística des de l’any 2007 i cada any superen una auditoria que els permet seguir mantenint la certificació i renovar-la cada tres anys.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “La renovació anual d’aquesta certificació indica que des de les nostres oficines de turisme seguim oferint un servei de qualitat amb uns procediments estandarditzats que s’adapten a la normativa i que busquen satisfer les necessitats dels nostres visitants.”

Durant el 2017 les oficines de turisme de Lloret de Mar van atendre més de 85.000 persones.

Galeria

Notícies relacionades