Les oficines de turisme de Lloret de Mar superen l’auditoria de seguiment de la certificació Q de qualitat turística

Aquest mes de maig ha tingut lloc l’auditoria feta per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE)

L’Oficina Central de Turisme de Lloret de Mar i l’Oficina de Turisme del Museu del Mar han superat una vegada més l’auditoria de seguiment feta per l’Instituto para la Calidad Turística Española que permet renovar la certificació Q de Qualitat turística cada tres anys.

Aquesta certificació es basa en la norma UNE-ISO 14785 i certifica que les oficines d’informació turística tenen implementat un sistema de gestió orientat al servei al client i a la millora contínua.

Enguany l’auditoria ha fet èmfasi en aspectes com els indicadors de la gestió de la qualitat; la segmentació de l’oferta turística i promocional per perfils i temes d’accessibilitat web. Amb l’entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, s’han revisat certs aspectes relacionats amb la gestió de dades personals i s’han establert propostes d’adaptació a aquesta nova normativa.

Les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen d’aquesta certificació Q de Qualitat turística des de l’any 2007 i cada any superen una auditoria que els permet seguir mantenint la certificació i renovar-la cada tres anys.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “La renovació anual d’aquesta certificació indica que des de les nostres oficines de turisme seguim oferint un servei de qualitat amb uns procediments estandarditzats que s’adapten a la normativa i que busquen satisfer les necessitats dels nostres visitants.”

Durant el 2017 les oficines de turisme de Lloret de Mar van atendre més de 85.000 persones.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa a la jornada “Liderant la gestió turística de les destinacions per la recuperació del sector” de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT)

Lloret Turisme participa a la jornada “Liderant la gestió turística de les destinacions per la recuperació del sector” de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT)

Lloret Turisme, juntament amb els ajuntaments d’Arona, Adeje, Benidorm, Calvià i Salou, ha participat en una jornada telemàtica, oberta i gratuïta,…