En marxa el programa d’activitats d’estiu a les platges de Lloret de Mar

• Enguany s’ha adquirit un nou mòdul de miniclub a la platja de Fenals gràcies a la subvenció obtinguda del Pla del Foment Territorial del Turisme 2016-2018

Lloret de Mar, 7 de juny del 2017. Les dues platges principals de Lloret de Mar, centre de Lloret i Fenals, tenen ja actives les activitats d’estiu de dinamització de platges. Aquestes activitats, organitzades per Lloret Turisme, inclouen el servei de miniclub i activitats dirigides a les dues platges i a la platja de Lloret la possibilitat de realitzar activitats esportives i un espai nadó.

Enguany les principals millores que s’han realitzat en aquest servei han recaigut en els espais dels miniclubs, l’espai de la platja del centre de Lloret s’ha redissenyat amb una nova decoració i nou equipament i mobiliari interior i exterior i s’ha adquirit un nou mòdul on ubicar el miniclub de la platja de Fenals. Aquesta adquisició ha estat possible gràcies a la subvenció que va rebre l’Ajuntament de Lloret de Mar de 400.000€ del Pla de Foment Territorial de Turisme i al qual s’han destinat 20.936€. Els mòduls de miniclub on es realitzen diàriament tallers i jocs infantils també acullen el servei de biblioplatja amb una zona d’ombra i la possibilitat de llegir premsa nacional i internacional i, en el cas de la platja de Lloret, l’espai nadó dedicat a nens de 0 a 3 anys i als seus pares i mares que incorpora serveis com un canviador de bolquers, un microones o una nevera.

Pel que fa a les activitats dirigides, aquestes tenen lloc cada matí de 9h a 10h a la platja de Lloret (Roca d’en Maig) i de 10:30h a 11:30h a la platja de Fenals (parc de salut). El programa d’activitats d’estiu a les platges de Lloret es complementa amb un programa d’activitats esportives que tenen lloc cada dia de 17h a 21h a la platja de Lloret on practicar futbol i voleibol. Com a novetat d’enguany, es realitzaran al miniclub de Fenals quatre tallers de recuperació de sòl pèlvic i abdominals post part els dies 4 i 18 de juliol i el 8 i 22 d’agost.

Els serveis estan actius des del 22 de juny al 15 de setembre a la platja de Lloret i  de l’1 de juliol al 31 d’agost a la platja de Fenals.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Anualment fan ús dels serveis de dinamització de platges més de 15.000 persones i la nostra vocació és oferir-los diferents opcions per gaudir al màxim de les nostres platges. Aquest any hem pogut disposar d’un nou mòdul de miniclub a Fenals i esperem adquirir abans de la propera temporada un nou mòdul per a la platja de Lloret i oferir encara un millor servei als nostres visitants.”

Lloret de Mar disposa del segell de Destinació de Turisme Familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme des de 2010 el qual sol·licita que la destinació disposi de part de la seva oferta adaptada per al turisme familiar i que els seus recursos principals com les platges incloguin activitats per als més petits.

Notícies relacionades