Sector privat i públic es sumen a la festa de Halloween i la castanyada

Lloret comptarà amb activitats des del dijous fins al diumenge

El proper cap de setmana, Lloret celebrarà la tradicional castanyada, a la qual enguany s’hi sumarà la celebració del Halloween, una nova tradició que s’ha consolidat ja a la vila, amb l’organització de diferents activitats tant per part del sector privat com de l’Ajuntament.

Per la part pública, s’ha organitzat per al dissabte a la tarda un programa d’activitats familiars al Museu del Mar que comptaran amb un photocall, el joc de “veritat o penyora” i una visita teatralitzada, per a la qual ja s’han exhaurit totes les entrades. La Biblioteca Municipal serà un altre punt amb activitat, amb la visita de personatges misteriosos el dijous a la tarda i un taller de maquillatge infantil i la visita de les castanyeres zombis el divendres a la tarda. Les activitats del cap de setmana acabaran el diumenge amb la tradicional castanyada organitzada pel Xino-Xano a la plaça de l’Església a partir de les 18 h.

El sector hoteler també ha aprofitat aquesta celebració, i diferents hotels han organitzat paquets especials per al cap de setmana que inclouen, a més de l’allotjament, activitats infantils, bufets tematitzats, música i actuacions.

Per la seva banda, l’Associació de Comerciants de Lloret posarà en marxa el dia 31 la campanya “Truc o tracte”, amb la qual pretén dinamitzar les compres durant aquest cap de setmana festiu.

La celebració de Halloween i la castanyada coincidirà amb l’últim cap de setmana de les Jornades Gastronòmiques de la cuina del peix de l’art, que finalitzen el proper dissabte dia 31 d’octubre.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa a la jornada “Liderant la gestió turística de les destinacions per la recuperació del sector” de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT)

Lloret Turisme participa a la jornada “Liderant la gestió turística de les destinacions per la recuperació del sector” de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT)

Lloret Turisme, juntament amb els ajuntaments d’Arona, Adeje, Benidorm, Calvià i Salou, ha participat en una jornada telemàtica, oberta i gratuïta,…