Sector privat i públic es sumen a la festa de Halloween i la castanyada

Lloret comptarà amb activitats des del dijous fins al diumenge

El proper cap de setmana, Lloret celebrarà la tradicional castanyada, a la qual enguany s’hi sumarà la celebració del Halloween, una nova tradició que s’ha consolidat ja a la vila, amb l’organització de diferents activitats tant per part del sector privat com de l’Ajuntament.

Per la part pública, s’ha organitzat per al dissabte a la tarda un programa d’activitats familiars al Museu del Mar que comptaran amb un photocall, el joc de “veritat o penyora” i una visita teatralitzada, per a la qual ja s’han exhaurit totes les entrades. La Biblioteca Municipal serà un altre punt amb activitat, amb la visita de personatges misteriosos el dijous a la tarda i un taller de maquillatge infantil i la visita de les castanyeres zombis el divendres a la tarda. Les activitats del cap de setmana acabaran el diumenge amb la tradicional castanyada organitzada pel Xino-Xano a la plaça de l’Església a partir de les 18 h.

El sector hoteler també ha aprofitat aquesta celebració, i diferents hotels han organitzat paquets especials per al cap de setmana que inclouen, a més de l’allotjament, activitats infantils, bufets tematitzats, música i actuacions.

Per la seva banda, l’Associació de Comerciants de Lloret posarà en marxa el dia 31 la campanya “Truc o tracte”, amb la qual pretén dinamitzar les compres durant aquest cap de setmana festiu.

La celebració de Halloween i la castanyada coincidirà amb l’últim cap de setmana de les Jornades Gastronòmiques de la cuina del peix de l’art, que finalitzen el proper dissabte dia 31 d’octubre.

Galeria

Notícies relacionades