Seixanta-un participants a la Costa Brava SUP Race de Lloret de Mar

Hi havia una cursa de 4 quilòmetres per a debutants i una de 9 quilòmetres per a experimentats

Lloret de Mar va acollir ahir la seva primera cursa de paddle surf (surf a rem) amb una mar calmada i sense vent.

La Costa Brava SUP Race, organitzada per l’Ajuntament de Lloret de Mar amb la col·laboració de The SUP Paradise, oferia la possibilitat de fer la cursa de 4 km all round per a debutants o la cursa race de 9 km per a participants experimentats. En aquest cas els esportistes anaven fins a la platja de Canyelles. En total varen participar-hi seixanta-un esportistes.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, va destacar: “Estem molt satisfets d’aquesta primera edició i mantenim l’aposta estratègica de potenciar aquestes competicions esportives a l’aire lliure que combinen esport i natura i que ens permeten mostrar tot l’atractiu del nostre entorn natural”.

Pel que fa a les classificacions, a la cursa de 4 quilometres all round masculí va quedar en primer lloc Joshua Sánchez, seguit de Manel Mena i Eduard Flecha en tercer lloc i en all round femení Anna Collado va quedar en primer lloc, seguida d’Anabel Bueno i, en tercer lloc, Rosa Porta.

A la cursa race de 9 quilòmetres, segons la mida de les taules, les classificacions varen ser: 14’ race masculí Francesc Creixell en primer lloc, Marc Foraster en segon i Ramon Bartra en tercer; en la categoria 12’ 6’’ race masculí, Jordi Llistosella en primer lloc, William Henry en segon i Carlos Guijarro en tercer, i en race femení 12’ 6’’, el pòdium va ser per a Rosa Rodríguez.

Els participants han destacat l’encant i l’atractiu del recorregut per la Costa Brava, i el bon disseny dels circuïts d’ambdues categories. Es preveu una nova cursa de cara al 2018 amb innovacions i canvis.

El paddle surf o surf de rem és una pràctica esportiva en alça que consisteix a desplaçar-se per l’aigua remant dempeus sobre una taula semblant a les de surf. Aquest esport té el seu origen en els pobles polinesis.

Galeria

Notícies relacionades