Setmana amb intensa acció promocional de Lloret Turisme

S’ha participat en diferents accions per promocionar la destinació a mercats internacionals

Aquesta setmana Lloret Turisme ha dut a terme una intensa activitat promocional amb la participació en diferents accions que han permès donar a conèixer la destinació a diferents mercats, tant el nacional com internacionals.

Diumenge va desplaçar-se a Lloret el copropietari i director general de Scandjet Travel, Pavel Maksimowski, una aerolínia i operador turístic suec interessat a obrir un vol directe a l’aeroport de Girona a partir del 2016. Acompanyat de representants del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, el senyor Maksimowski va poder conèixer durant dos dies l’oferta turística de Lloret visitant diferents establiments hotelers i es va entrevistar amb el regidor de Turisme, el senyor Joan Gou, per tractar possibles futures sinergies amb la destinació.

Dimarts va tenir lloc la Costa Brava Trade Week a l’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona on durant el matí Lloret Turisme va assistir a sessions formatives sobre turisme actiu i cultural, i a una presentació sobre les tendències dels mercats emissors alemany, francès i britànic. A la tarda, va prendre part en una sessió de treball en què va tenir l’oportunitat d’entrevistar-se i presentar la destinació a diferents agències de viatges membres d’ACAVE (Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades).

Amb l’objectiu de donar a conèixer la destinació en els mercats de l’est, el mateix dimarts a la tarda va arribar a Lloret un grup de quinze agents de viatges procedents de Bielorússia, Geòrgia, Armènia, Azerbaidjan, Kazakhstan i Ucraïna en un viatge de familiarització organitzat per l’Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. Durant la seva estada a Lloret varen poder familiaritzar-se amb la destinació i conèixer de primera mà la planta hotelera de Lloret així com participar en un taller de gastronomia tradicional.

Aquestes accions s’engloben dins l’estratègia de promoció de Lloret Turisme marcada aquest 2015 per intentar consolidar els mercats emissors tradicionals i potenciar nous mercats com el nòrdic i el dels països de l’est.

Galeria

Notícies relacionades