El Teatre de Lloret seu d’una conferència motivacional del Sr. Corrales

La xerrada és el tret de sortida de la segona edició d’un postgrau en gestió turística

El proper 13 de febrer, a les 19 h, el Teatre de Lloret serà la seu de la conferència motivacional “Yes, you can” del Sr. Corrales, un reconegut coach en habilitats directives i expert motivacional. La xerrada es gratuïta i oberta a tothom.

Aquesta conferència és el tret de sortida de la segona edició del postgrau en gestió turística que organitza Forempresa i l’Escola Superior Balear amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Lloret Turisme, el Gremi d’Hostaleria i PIMEC. En paraules de Carlos Martínez, delegat de Forempresa a Catalunya, “serà una xerrada molt animada, amb tocs d’humor on es combinen les tècniques de motivació amb l’objectiu de generar il·lusió, energia i confiança”.

El postgrau en gestió turística forma part de l’oferta acadèmica de l’Escola Superior Balear (ESB), té la certificació de la Universitat Alfons X el Savi i té una durada de tres mesos, 150 hores. Per l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, “Pel pes turístic que té Lloret és molt interessant poder ser seu d’aquestes formacions” i ha destacat que “hi tenen un pes rellevant la direcció estratègica o la millora de les habilitats directives i personals”. A la primera edició s’hi varen inscriure prop d’una quinzena de professionals, principalment directius i professionals del sector en actiu, que buscaven actualitzar els seus coneixements.

 

Galeria

Notícies relacionades