Tornen les activitats de Lloret Nature amb una nova proposta de sortides guiades amb caiac de mar

Durant la primavera més de 160 persones van participar en alguna de les activitats proposades de marxa nòrdica, snorkel i tallers de descoberta de l’entorn

Amb l’arribada del setembre tornen a posar-se en marxa les activitats de Lloret Nature, el projecte de Lloret Turisme que pretén posar en valor el patrimoni natural de Lloret apropant-lo als visitants.

Lloret Nature es va iniciar la primavera passada i incloïa fins al moment tres activitats: dues activitats familiars (tallers de descoberta de l’entorn i sortides de immersió lleugera) i unes sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda i els boscos de Lloret que van estar disponibles fins al mes de juny. Per a aquesta tardor es proposa una nova proposta de sortides guiades amb caiac de mar a través de les quals aprendre la tècnica per navegar amb aquestes embarcacions i conèixer la fauna i la flora del litoral de Lloret.

Les activitats s’inicien novament el 2 de setembre amb les sortides de snorkelling, el dia 9 de setembre tornaran les sortides de marxa nòrdica i el dia 7 d’octubre començaran novament els tallers de descoberta de l’entorn i les sortides en caiac de mar. Totes les activitats, exceptuant l’snorkel que només es podrà fer durant el mes de setembre, acabaran el dissabte 28 d’octubre.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Amb Lloret Nature volem aconseguir que els nostres visitants descobreixin l’entorn natural de Lloret de Mar, un patrimoni que a vegades passa desapercebut i que volem posar en valor oferint una sèrie d’activitats entretingudes i a la vegada didàctiques per fer fora de la temporada alta. És també una manera de fidelitzar el nostre públic amb activitats diferents i aprofitant que aquest any 2017 ha estat declarat per les Nacions Unides com a Any del Turisme Sostenible per al Desenvolupament”.

El projecte Lloret Nature va començar l’abril passat i fins a finals de juny un total de 162 persones van participar en alguna de les activitats proposades. Les sortides de marxa nòrdica que van estar disponibles des de principis d’abril i fins a mitjans de juny amb dues sortides setmanals va comptar amb 94 participants; 34 persones van participar en els tallers familiars de descoberta de l’entorn dels dissabtes d’abril i maig i 24 persones més van gaudir amb les visites guiades de snorkelling dels dissabtes del mes de juny.

Galeria

Notícies relacionades