3.790 persones han passat pel Covid Test Center de Lloret de Mar

Va ser la primera destinació de l’Estat Espanyol en oferir aquest dispositiu permanent a viatgers, sector turístic i residents

Un total de persones de 3.790 persones han utilitzat el Covid Test Center de Lloret de Mar, una iniciativa del Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament de Lloret de Mar a través de la seva entitat de promoció turística Lloret Turisme, adreçada a viatgers, treballadors del sector turístic i residents del municipi.

El Covid Test Center es trobava ubicat a les Pistes d’Atletisme i oferia de dilluns a divendres, en un horari de 8.30 h a 10.30 h i dissabtes, de 8.30 h a 9.30 h, la realització de les proves de PCR i antígens a preus reduïts: 52 euros per al test PCR i 20 euros per a la prova d’antígens. A més, les proves es realitzaven al matí i oferien el resultat la mateixa tarda en el cas del PCR o immediatament en el cas dels antígens. La gerent de Lloret Turisme Elizabeth Keegan, explica que “l’objectiu era posar les coses fàcils al sector turístic en un context encara molt complicat i marcat per la pandèmia”. I afegeix “L’acceptació ha estat tan bona que cada dia s’han cobert totes les places disponibles”.

El servei es va posar en marxa el passat 18 de juny i estava previst fins a finals d’agost, però l’ocupació turística que encara hi ha hagut a la destinació ha fet que s’allargués fins el 18 de setembre.

Lloret de Mar va ser la primera destinació de l’Estat Espanyol en oferir aquest dispositiu permanent per als viatgers, treballadors del sector turístic i residents del municipi.

Galerie

Nouvelles connexes