20 restaurants i l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Coll i Rodés participen a la XXII edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Es celebren del 6 de maig al 5 de juny

El Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries i l’Ajuntament de Lloret de Mar han donat avui, a l’Hotel Santa Marta, el tret de sortida a la XXII edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs que compten enguany amb la participació de 20 restaurants i de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Coll i Rodés de Lloret de Mar. Les jornades, que comencen demà i s’allarguen fins al 5 de juny, tornen al seu mes habitual, maig, després que els dos anys anteriors, degut a les restriccions sanitàries, s’han celebrat el mes d’octubre.

Nino Gómez, president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries ha destacat “l’alta participació i el fet que sempre hi hagi nous restaurants que s’incorporen”. En aquest cas són el restaurant “Al Paso” i “Komo Pez”. Per a Lara Torres, regidora de Bars, Restaurants i Cafeteries, “que tots els restaurants tinguin com ingredient principal l’arròs però puguem oferir menús tan diferents mostra la varietat de la nostra oferta gastronòmica” i per a Albert Robert, primer tinent d’alcalde, “les jornades gastronòmiques són un motiu per venir a Lloret”.

Durant la presentació Nino Goméz també ha comunicat que deixa la presidència del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries i que el nou president serà en Romà Austrich, propietari del Restaurant Pomodoro.

El cartell disposa d’un QR on es podran descarregar els menús.

Galeria

Notícies relacionades