20 restaurants i l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Coll i Rodés participen a la XXII edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Es celebren del 6 de maig al 5 de juny

El Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries i l’Ajuntament de Lloret de Mar han donat avui, a l’Hotel Santa Marta, el tret de sortida a la XXII edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs que compten enguany amb la participació de 20 restaurants i de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Coll i Rodés de Lloret de Mar. Les jornades, que comencen demà i s’allarguen fins al 5 de juny, tornen al seu mes habitual, maig, després que els dos anys anteriors, degut a les restriccions sanitàries, s’han celebrat el mes d’octubre.

Nino Gómez, president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries ha destacat “l’alta participació i el fet que sempre hi hagi nous restaurants que s’incorporen”. En aquest cas són el restaurant “Al Paso” i “Komo Pez”. Per a Lara Torres, regidora de Bars, Restaurants i Cafeteries, “que tots els restaurants tinguin com ingredient principal l’arròs però puguem oferir menús tan diferents mostra la varietat de la nostra oferta gastronòmica” i per a Albert Robert, primer tinent d’alcalde, “les jornades gastronòmiques són un motiu per venir a Lloret”.

Durant la presentació Nino Goméz també ha comunicat que deixa la presidència del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries i que el nou president serà en Romà Austrich, propietari del Restaurant Pomodoro.

El cartell disposa d’un QR on es podran descarregar els menús.

Galeria

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Climent Guitart i la Universitat de Girona creen la Càtedra Climent Guitart “Orientació, innovació i competitivitat del turisme de costa”