550 directius danesos i suecs celebren la seva convenció anual “Foqus: 2014” a Lloret de Mar

L’impacte econòmic directe per la vila ascendeix a més de mig milió d’euros

 

IMG_3783Durant tota aquesta setmana Lloret de Mar és la seu de la convenció sueca OKQ8, la principal cadena d’estacions de serveis a Suècia i que té una plantilla de més 2.600 treballadors.

L’empresa OKQ8 es troba a la vila celebrant la seva convenció anual en la qual participen 550 directius provinents de Suècia i Dinamarca.Jordi Orobitg, regidor de turisme, ha explicat que “l’impacte econòmic directe d’aquesta acció és de més de mig milió de euros només per Lloret de Mar. A més, posteriorment molts es quedaran per la nostra zona per fer excursions al Museu Dalí de Figueres, Barcelona, Girona o altres pobles de la Costa Brava  i per tant és una acció que repercuteix també en la resta del territori”.

Durant la seva estada, els directius combinen les sessions formatives amb activitats de treball en equip; així per exemple a l’Hotel Evenia Olympic Palace, que s’ ha habilitat com a centre de la convenció, s’han instal·lat un total de 21 sales de reunions on es duen a terme diferents presentacions. A nivell d’activitats s’han preparat diferents propostes per tal de fomentar el treball en equip com per exemple una sessió de team buiding al pavelló municipal, partits de vòlei i futbol platja i també algunes propostes per acabar el dia com el sopar de gala al restaurant el Trull i la festa final a Àtics la Carpa.

En paraules del Lloret Convention Bureau  els organitzadors valoren molt positivament la àmplia oferta de Lloret de Mar i especialització en el segment de turisme de reunions i esdeveniments i la proximitat per poder desenvolupar-les sense necessitats de molts trasllats. Per sobre de tot però, valoren el tracte rebut i la professionalitat del sector turístic lloretenc.

Notícies relacionades