El Congrés Mundial de Turisme Esportiu obre el seu període d’inscripcions

El congrés, organitzat per la Generalitat i l’OMT, ja compta amb 735 preinscrits, que des d’avui poden formalitzar la seva inscripció tant en la modalitat presencial com online

La trobada a Lloret de Mar el 25 i 26 de novembre tindrà ponents de renom ja confirmats com Elena Fort i Cisneros, Josep Escoda, Vlad Marinescu o Marco Peric

18 d’octubre de 2021.— El I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els propers 25 i 26 de novembre al Palau de Congressos Olympic d’Evenia, a Lloret de Mar, ha obert avui el seu període d’inscripcions oficials. Després d’unes setmanes on s’han rebut més de 730 preinscripcions, l’esdeveniment -organitzat per l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Treball i l’Organització Mundial del Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme- s’ha obert oficialment el procés de formalització d’aquestes, on els participants podran confirmar la seva assistència tant en la modalitat presencial com online.

La data límit per realitzar la inscripció serà el 17 de novembre, sempre i quan no s’hagi esgotat prèviament l’aforament del Palau de Congressos, preparat per acollir 300 persones amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19. Un total de 409 participants ha realitzat la preinscripció per participar presencialment, 175 per fer-ho online, i 151 no sap encara quina modalitat escollirà.

Per complir amb l’objectiu d’analitzar la relació entre el turisme esportiu i el desenvolupament sostenible i inclusiu, la diversificació, la diferenciació i la desestacionalització, l’organització està treballant en la col·laboració de 62 ponents d’àmbit nacional i internacional. A data d’avui, més de 40 ponents de renom ja han confirmat la seva participació, com és el cas de Josep Escoda, Cap de Relacions Internacionals i Desenvolupament de la Innovació a CAR Sant Cugat, Secretari General de l’ASPC, Mentor de Solidaritat Olímpica del CIPC i Assessor Acadèmic del CO; Elena Fort i Cisneros, Vicepresidenta de l’Àrea Institucional del FCB; Vlad Marinescu, Vicepresident International Esport Federation i President d’Esport US Federation; o Marco Peric, Professor i doctor de la Universitat de Rijeka.

Per apropar l’expertesa del sector a tots els assistents del congrés, l’organització portarà com a novetat la incorporació d’una cabina d’holograma a les activitats, que permetrà comptar amb la participació de ponents que no puguin ser a Lloret de Mar presencialment. Es tracta del primer esdeveniment a Catalunya que utilitzarà aquest avançada tecnologia, presentada al Mobile World Congress d’aquest any 2021. Mitjançant la fibra òptica i connexió 5G, la tecnologia aproparà fins al congrés personalitats de tot el món de manera remota i en temps real, a través de pantalles gegants.

Galeria

Notícies relacionades