El Congrés Mundial de Turisme Esportiu se celebrarà a la tardor del 2021

El congrés, que s’havia de celebrar aquest any 2020 en el marc de l’any temàtic que l’Agència Catalana de Turisme ha dedicat al turisme esportiu, mantindrà Lloret de Mar com a seu

S’apostarà per un nou format híbrid, amb la possibilitat que s’hi pugui participar tant de manera presencial com telemàtica

L’Agència Catalana de Turisme, del Departament d’Empresa i Coneixement, conjuntament amb l’Organització Mundial del Turisme (OMT), han decidit posposar el Congrés Mundial de Turisme Esportiu que s’havia de celebrar el passat mes de maig a Lloret de Mar, en el marc de l’Any del Turisme Esportiu 2020. Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

D’aquesta manera la celebració està prevista per la tardor del proper any 2021 mantenint  Lloret de Mar com a seu. A més, donades les circumstàncies generades arrel de la COVID-19, es vol donar un format híbrid al congrés de manera que els interessats en participar-hi ho puguin fer tant de manera presencial com també de manera telemàtica. Així es vol garantir la màxima presència d’assistents tant a nivell de ponents com de participants d’arreu del panorama internacional.

A part del Congrés Mundial del Turisme Esportiu, també s’han posposat diverses accions que s’havien de dur a terme al llarg d’aquest 2020 i que finalment es preveu poder dur a terme el 2021. Entre aquestes, es troben dues accions de gran format com són el Catalonia is Sport, destinat a donar a conèixer la destinació a diferents prescriptors internacionals a través d’un workshop i diferents viatges de familiarització adreçats a operadors turístics; i la participació en la International Sports Convention.

Paral·lelament també es vol destacar que malgrat la situació viscuda, l’any temàtic dedicat al turisme esportiu permetrà posar els fonaments per a la creació del Catalonia Sports Commission, un grup de treball multi-institucional que servirà per fixar estratègies actives i coordinades de cara a poder captar esdeveniments turístic-esportius, convertint Catalunya en una destinació de referència al món i posant de manifest tant la qualitat de l’oferta turística com les excel·lents instal·lacions esportives que té. Tots aquests factors, sumats a les seves característiques climàtiques i naturals, són el que la converteixen en una destinació ideal per a la pràctica de diferents esports.

Galeria

Notícies relacionades