Deu agències britàniques organitzadores d’esdeveniments visiten aquests dies Lloret de Mar

Participen en una acció promocional inversa organitzada pel Catalunya Convention Bureau amb la col·laboració del Lloret Convention Bureau

Lloret de Mar, 25 d’octubre de de 2019.- Representants de deu agències organitzadores d’esdeveniments britàniques es troben aquests dies visitant Lloret de Mar per participar en un viatge de familiarització i una sessió d’entrevistes organitzades pel Catalunya Convention Bureau que compten amb el suport del Lloret Convention Bureau.

Els professionals britànics van arribar ahir a la tarda a Lloret de Mar i van poder gaudir d’una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde que va acabar amb un esmorzar-dinar al mateix espai, seguit d’un taller de còctels amb degustació de daiquiri ofert per la destinació a l’Hotel Delamar on s’han allotjat els agents. A la nit, el grup es va desplaçar fins al Gran Hotel Monterrey per conèixer la seva oferta especialitzada en turisme de reunions i gaudir d’un sopar al restaurant gastronòmic Freu.

Seguint amb l’acció, aquest matí ha tingut lloc al Palau de Congressos Olympic una sessió de treball entre els agents del Regne Unit i quinze empreses membres del Catalunya Convention Bureau entre les quals destaquen les lloretenques Hotel Santa Marta, Palau de Congressos Olympic, Gran Hotel Monterrey i Avant Grup i Amfivia, totes elles també membres del Lloret Convention Bureau. A través d’una agenda d’entrevistes personalitzades i individuals s’han posat en contacte els organitzadors britànics amb els representants de l’oferta MICE del territori català. Per acabar l’estada a Lloret i abans de continuar amb un viatge de familiarització pel territori gironí s’ha celebrat un dinar a l’Hotel Santa Marta amb el qual s’ha donat per finalitzada la jornada.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Després d’entrevistar-nos amb els agents britànics, hem vist que, tot i les incerteses que els provoca el Brexit, els professionals del Regne Unit segueixen interessats a conèixer noves destinacions de cara a poder organitzar esdeveniments fora del seu territori. Aquesta acció ens ha donat l’oportunitat de mostrar-los part de la nostra oferta d’allotjament, restauració i algun dels nostres espais més singulars i oferir-los diferents propostes originals per als seus futurs esdeveniments.”

Notícies relacionades