‘Dies d’aventura’, un cap de setmana de turisme actiu per al 22 i 23 de maig a Lloret de Mar

La destinació ofereix un gran ventall d’activitats del projecte Lloret Adventure a un preu especial

Les últimes places disponibles encara es poden reservar contactant amb les Oficines de Turisme de Lloret de Mar al 697608958

Lloret de Mar ha preparat per a aquest cap de setmana, del 22 i 23 de maig, un programa d’activitats de turisme actiu en col·laboració amb les empreses especialitzades que formen part del projecte Lloret Adventure.

Dies d’aventura a Lloret de Mar” proposa tretze activitats diferents per a tots els públics i per a totes les edats que només durant aquest cap de setmana es poden fer a un preu especial. Sortides guiades amb caiac tancat o doble, bateig de submarinisme, vol nàutic (parasailing), entrades del parc de cordes de Troll Aventura, excursió de senderisme, planxa de rem (paddle surf), bungee jumping i tastets de pàdel i golf són només algunes de les propostes de què es pot gaudir aquest cap de setmana a la destinació.

Moltes de les activitats van quedar plenes ràpidament, però encara queden disponibles les últimes places, que es poden reservar trucant a les Oficines de Turisme de Lloret a través del 697608958 de 10 a 17 h.

A més a més, tothom que reservi una activitat podrà accedir durant tot el cap de setmana als equipaments patrimonials del Museu Obert de Lloret (MOLL) ensenyant el tiquet de l’activitat a l’entrada dels diferents elements del MOLL.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Hem organitzat aquest cap de setmana específic de turisme actiu aprofitant que dilluns és festiu a diferents punts de Catalunya i com a reclam perquè el públic català ens faci una visita. Aquest any seguim detectant molt interès per les activitats a la natura i el “Dies d’aventura” ens serveix també per fer difusió del projecte Lloret Adventure, per donar suport i visibilitat a les empreses de l’oferta complementària i per posicionar-nos com una destinació amb un gran ventall d’experiències i un entorn ideal on practicar turisme actiu”.

Tota la informació sobre els horaris i preus de les activitats del “Dies d’aventura a Lloret de Mar” així com les activitats que encara disposen de places disponibles es poden consultar al web https://mylloret.lloretdemar.org/ca/aventura

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…