El Lloret Convention Bureau du a terme una presentació a Madrid amb agències organitzadores d’esdeveniments de la ciutat

La convocatòria ha comptat amb l’assistència d’una vintena d’agències madrilenyes i la presència de diferents membres de l’entitat

El Lloret Convention Bureau va organitzar ahir a la tarda una presentació, a l’Hotel Puerta América de Madrid, de l’oferta especialitzada de la destinació en turisme de reunions a les principals agències organitzadores d’esdeveniments de la ciutat.

En total van ser una vintena les agències assistents a la trobada durant la qual es van presentar les propostes que ofereix la destinació. Seguidament es va fer un taller de daiquiris que va servir perquè els agents coneguessin el llegat indià de Lloret de Mar. La trobada va acabar amb un petit càtering i una sessió de networking.

Fins a Madrid s’hi van desplaçar també representants de diferents empreses membres del Lloret Convention Bureau com el Palau de Congressos Olympic, el restaurant El Trull, l’hotel L’Azure i el Gran Hotel Monterrey, per participar en aquesta acció comercial i tenir l’oportunitat de presentar els seus establiments als professionals assistents.

És la segona ocasió en aquesta temporada en què el Lloret Convention Bureau du a terme una acció juntament amb diversos dels seus membres atès que ja va participar, el setembre passat, en una acció promocional a París, fet que es valora molt positivament des de la direcció.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “En el marc de la celebració del nostre desè aniversari, hem volgut organitzar aquesta trobada a Madrid per apropar la nostra oferta a organitzadors d’esdeveniments d’aquesta ciutat, on es mou gran part del volum de negoci MICE de l’Estat. Novament hem tingut la sort de poder assistir-hi amb alguns dels nostres membres, la qual cosa aporta un gran valor afegit a les presentacions que duem a terme, a la vegada que ofereix l’oportunitat a les empreses d’interactuar directament amb els agents.”

Aprofitant l’estada a la capital espanyola, el Lloret Convention Bureau va fer també una visita comercial a la seu de l’agència IAG7 per dur a terme una presentació personalitzada al seu equip.

El mercat espanyol se situa com el principal mercat emissor del segment MICE a Lloret de Mar i és estratègic dins el pla d’accions anual del Lloret Convention Bureau.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja