El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en el mercat de proximitat

Durant les últimes setmanes ha participat en diferents trobades amb professionals del sector a Sevilla, Barcelona i Madrid

El Lloret Convention Bureau segueix amb la seva estratègia per promocionar l’oferta específica de Lloret de Mar en el segment MICE participant en diferents esdeveniments professionals del sector en el mercat de proximitat.

Els dies 8 i 9 de juny l’entitat es va desplaçar fins a Sevilla acompanyada d’Evenia Hotels per participar en el MICE Forum Inside, una acció comercial de dos dies amb agències organitzadores d’esdeveniments provinents sobretot del sud d’Espanya amb les quals es van tancar una vintena de reunions.

Recuperant una acció programada per a principis d’any, però que degut a les restriccions de la pandèmia no s’havia pogut realitzar, el dilluns dia 14 de juny es va organitzar una presentació al Bellucci Studios de Barcelona amb 21 agències organitzadores d’esdeveniments de la capital catalana. A més de poder conèixer l’oferta especialitzada en el turisme de reunions de Lloret i intercanviar impressions amb alguns dels professionals de Lloret que es van desplaçar a Barcelona (representants d’Evenia Hotels, Restaurant El Trull / Cala Gran Events, L’Azure Hotel i Hotel Delamar), els participants també van poder gaudir d’una activitat gastronòmica i de degustació de tapes de fusió entre la cuina indiana i l’actual de la mà dels xefs lloretencs David Gou, del restaurant Studio66, i Jaume Colls, responsable de PersonalXef.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Estem aprofitant la recuperació de l’activitat promocional presencial en el sector MICE per ser presents en diferents accions per al mercat de proximitat, que és el que preveiem que es podrà reactivar abans. En general, tant a Sevilla com a Barcelona hi hem trobat molt interès per la nostra destinació i per la proposta de valor especialitzada que oferim, que juntament amb la trajectòria i experiència dels nostres membres sempre són molt apreciades”.

Dilluns passat, el Lloret Convention Bureau també va participar en l’Assemblea Anual de Membres i Junta Directiva de l’associació Meeting Professionals International (MPI) en la seva divisió ibèrica. Aquesta trobada va servir per establir l’estratègia i el pla d’accions de l’entitat per al proper 2022.

Cal recordar, que a finals d’abril el Lloret Convention Bureau va organitzar a través de MPI un webinar amb gairebé 150 professionals, als quals es va presentar la destinació i la seva oferta especialitzada en turisme de reunions.

Galeria

Notícies relacionades