El Lloret Outdoor Summer Festival va tancar la seva cinquena edició amb més de 10.000 assistents

Aquesta temporada el festival incorporava concerts, espectacles, tallers i també diferents visites guiades i teatralitzades

Lloret de Mar va tancar amb més de 10.000 assistents la cinquena edició del Lloret Outdoor Summer Festival, el festival cultural d’estiu que es va celebrar al municipi durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Seguint l’esforç realitzat durant tota la pandèmia per continuar apostant per la cultura i per oferir espectacles amb total seguretat, aquesta temporada la destinació presentava un programa cultural d’allò més variat, amb una trentena d’activitats diferents que incloïen visites guiades, concerts, actuacions de teatre i circ al carrer, cinema a la fresca i tallers familiars.

En total van ser 10.087 les persones que van participar i gaudir d’alguna de les propostes del programa.

Les activitats de teatre, música i circ al carrer van aplegar 3.234 persones de les quals 2.100 persones van gaudir dels tres concerts del cicle Fenals de Música.

Les sis activitats organitzades a la Biblioteca Municipal, que incloïen concerts i diverses activitats familiars, van comptar amb 357 participants. El Clon Festival, que finalment va haver de suspendre per pluja una de les actuacions, va aplegar 1.500 persones que es van sumar a les 500 que van seguir el concert de festa major de MClan a la platja de Fenals i a les 160 d’altres audicions musicals d’havaneres i sardanes que van tenir lloc a l’estiu. El cinema a la fresca va aconseguir aplegar 460 persones amb projeccions que van tenir lloc a diferents llocs de la vila.

Pel que fa a les activitats relacionades amb el patrimoni cultural, 3.876 persones van gaudir de les jornades de portes obertes organitzades en el marc de la festa major de Santa Cristina i pel Dia Mundial del Turisme, de les diferents visites guiades proposades com la Ruta Indiana amb visita a Can Font, la del cementiri modernista amb acompanyament musical o les teatralitzades al Museu del Mar amb  “L’últim daiquiri”.

Donat el context actual, i tal com ja es va fer en l’edició de 2020, tots els espectacles van comptar amb un dispositiu especial d’aforament limitat, distàncies de seguretat i diverses recomanacions per a tots els assistents.

Aquest estiu també va tenir lloc a Lloret el cicle Estiueja, que amb cinc actuacions va aplegar gairebé 900 persones; el festival SOM de Mar que enguany celebrava la segona edició als Jardins de Santa Clotilde amb més de 4.200 persones de públic i el Lloret Drone Festival que va tancar la seva primera edició amb més de 50.000 espectadors.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: “Aquesta temporada Lloret de Mar ha tornat a apostar per la cultura segura amb una agenda d’estiu plena de propostes interessants i de valor. El públic ha respost molt positivament i comptar amb més de 10.000 persones participant al Lloret Outdoor Summer Festival sumades a les 900 de l’Estiueja, les 4.200 del SOM de Mar i les 50.000 del Drone Festival representa tot un èxit per a la destinació i ens anima a seguir endavant en aquesta línia per impulsar i promocionar les activitats culturals a casa nostra”.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…