El lloretenc Allah Dad Raja és distingit amb el prestigiós premi “The Bizz 2014”

Es tracta del premi empresarial més important del món

Raja

 

 

 

 

La World Confederation of Businesses (WORLDCOB) ha guardonat el lloretenc Allah Dad Raja amb uns dels premis més importants del món empresarial, conegut com “BIZZ 2014”.

El WORLDCOB és una organització empresarial líder, amb seu a Houston (Texas), que fomenta el desenvolupament de més de 3.000 empreses de 100 països així com la promoció de la Responsabilitat Social Empresarial.

Aquest premi s’atorga en base a una valoració realitzada per un grup de professionals autònoms de diferents especialitzacions en l’àmbit empresarial que valoren aspectes com el lideratge empresarial, sistemes de gestió, qualitat dels productes i serveis, creativitat i innovació empresarial, Responsabilitat Social Empresarial i reconeixements.

En paraules de Romà Codina, Alcalde de Lloret, “és una satisfacció per a la nostra ciutat que un lloretenc rebi aquest reconeixement internacional a la seva trajectòria empresarial. El Sr. Raja és un exemple del caràcter emprenedor de la nostra gent”.

Allah Dad Raja va arribar a Lloret  l’any 1972. L’any 1975 va començar amb la importació i distribució a nivell nacional i, a partir del 1985 i fins avui, va passar a l’exportació i negocis internacionals, tot creant-se un nom d’èxit en el món empresarial a base de treballar dur i sempre intentant fer les coses correctes i amb una honestedat que li han obert les portes arreu del món.

Amb aquest reconeixement, Allah Dad Raja es situa al nivell d’altres grans corporacions que també han rebut aquesta distinció, entre elles: SAUDI TELECOM COMPANY (Aràbia Saudita), BBK BSC (Bahrein), PRIZMA (Bòsnia), ZAJIL INTERNATIONAL TELECOM (Kuwait), SANAIRE (Mèxic), AGRICULTURAL DEVELOPMENT BANK (Ghana), OMAN ARAB BANK (Oman), RUSSLAVBANK (CJSC) (Rússia), EMIRATES IDENTITY AUTHORITY (UAE), BEERLAO (Laos), ETHIOPIAN AIRLINES (Etiòpia), S.A. CAMBIOS (Moçambic), KARABUK UNIVERSITY (Turquia), Competence Call Center Management (Àustria), CREDIT LIBANAIS (Líban), DOHA BANK (Qatar), PROMOTORA OPCIÓN (Perú), TOV STUDIO MODERNA (Ucraïna), METRO MARKETS (Egipte), EXPORT IMPORT BANK OF BANGLADESH (Bangladesh), THE IMPERIAL NEW DELHI (India), DE PALMA GROUP OF HOTELS (Malàisia), BANCO DE NEGOCIOS INTERNACIONAL (Angola), LE MERITT HOLDINGS LTD (Maurici), MENGLY J. QUACH EDUCATION (Cambotja), TECHCOMBANK (Vietnam), entre altres.

Notícies relacionades