El restaurant Sant Pere del Bosc acull la 1a trobada d’amics de l’oli d’oliva

L’establiment va ser guardonat l’any passat pels Premis Nacionals de Gastronomia en la categoria de premi al millor cuiner jove, per a Harry Wieding, i emprenedor, Nico Cabañas

TrobadaAmicsdeloliEl proper 15 de març el restaurant de Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar acollirà la 1a trobada d’amics de l’oli d’oliva que organitza la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivera. Durant la jornada, el Dr. Ramon Estruch, de l’Hospital Clínic de Barcelona, presentarà l’estudi PREDIMED, un equip que reuneix els principals grups d’investigació sobre nutrició i malalties cardiovasculars a Espanya.

L’estudi PREDIMED sobre la Dieta Mediterrània, coordinat pel Dr. Estruch, ha estat escollit com un dels 14 estudis més rellevants del 2013 per la prestigiosa revista ‘The New England Journal Watch Medicine”.

La dieta mediterrània complementada amb oli d’oliva verge extra o fruits secs (nous, avellanes i ametlles) permet reduir fins un 30% el risc de patir complicacions cardiovasculars majors (infart de miocardi, ictus o mort cardiovascular) en pacients amb alt risc cardiovascular.

Posteriorment es realitzarà un tast a càrrec d’Àngels Calvo, directora del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya.

Amb aquesta nova iniciativa, el restaurant de Sant Pere del Bosc referma novament la seva aposta per la qualitat dels productes mediterranis amb una cuina que es presenta moderna, creativa, captivadora i amb un esmerat servei i atenció pels petits detalls que l’ha fet mereixedor de diferents guardons com en els Premis Anuals de Gastronomia dins la categoria de premi al millor cuiner jove, per a Harry Wieding, i emprenedor, per a Nico Cabañas, i la presència en les més prestigioses guies gastronòmiques com la Guia Gourmand, on ha estat escollit restaurant de l’any 2013, i la guia Repsol, que li va atorgar el Segon Sol també l’any passat.

Diferents restaurants i hotels de Lloret també han rebut reconeixements en aquestes guies gastronòmiques durant el 2013: el restaurant Freu, premi Restaurant de l’any 2013 a la Guia Gourmand i un Sol a la Guia Repsol; el restaurant Mas Romeu, premi Cartavi 2013 a la categoria B de la província de Girona; i el restaurant de l’Hotel Santa Marta, també Premi Restaurant l’any 2013 a la Guia Gourmand.

Notícies relacionades