El turisme esportiu es reactiva a Lloret de Mar

La Piscina de Lloret ha acollit el Campionat Catalunya Open de Natació Artística i el Campionat de Catalunya de Natació Aleví d’Hivern

300 nedadors i nedadores varen participar al Campionat Open de Natació Artística (23 i 24 de gener) i 742 participants, provinents de 71 clubs de natació de Catalunya han participat en el Campionat de Natació Aleví d’Hivern, organitzat per la Federació Catalana de Natació i el Club de Natació Lloret aquest passat cap de setmana. A més, s’ha confirmat el Campionat d’Espanya de Natació Sincronitzada Infantil el 18 i 20  de març i s’han obert les inscripcions a dos dels esdeveniments esportius de referència de Lloret de Mar com són la LloreTrail (13 de març) que l’any passat va tancar inscripcions amb 1000 participants i la Gran Fondo Lloret Costa Brava (24 d’abril) que va comptar amb 800 participants.

Per aquesta tercera edició, la LloreTrail, organitzada per La Sansi, comptarà amb un nou recorregut de 22 km, que serà campionat de Catalunya de trail running per la Federació Catalana d’Atletisme, que es sumarà a les distàncies de 5 i 14 km de les anteriors edicions. Actualment ja compta amb gairebé 400 inscrits.

La Gran Fondo Lloret Costa Brava, organitzada per Sports Events 360, que enguany celebrarà la seva quarta edició consolida les seves dates originals a l’abril i amplia inscripcions, amb un màxim de 1000 dorsals, dels quals ja se n’han esgotat 500.

En paraules de la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany “hem començat aquest any amb força i tenim moltes peticions d’estades d’entrenaments i competicions nacionals i internacionals, el que mostra que hi ha interès i indica una progressiva recuperació en el segment de turisme esportiu”.

Lloret de Mar va tancar l’any 2021 amb unes xifres de turisme esportiu totals de  15.000 esportistes i acompanyants i 58 esdeveniments i estades esportives. Per aquest 2022, Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “continuem amb la promoció del turisme esportiu en mercats estratègics que s’està traduint en un increment de les peticions d’esportistes per a realitzar els seus training camps a Lloret de Mar, així com en la recuperació d’un calendari d’esdeveniments esportius durant tot l’any amb accions amb influencers i esportistes mediàtics als principals esdeveniments esportius “outdoor” i  viatges de familiarització amb diferents federacions esportives del mercat francès”.

Abans de la pandèmia, al 2019, Lloret de Mar va acollir 61.229 persones vinculades al turisme esportiu, concretament 38.456 esportistes i 22.773 acompanyants.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…