Els millors mags del moment a Lloret de Mar aquest cap de setmana

Participen en el Festival Internacional de Màgia

Festival Internacional de Magia de Lloret de Mar

 

 

 

 

Charlie Mag, guardonat l’any 2011 i 2012 com a Campió d’Europa en Màgia per la FISM (Fédération Internationale des Sociétés Magiques) i Campió Europeu de la Màgia a Blackpool (Anglaterra), i més recentment, aquest 2013 amb el premi Mandrak d’or per la televisió francesa; Mago Sun, guardonat aquest any amb el 3r Premi Nacional de Màgia; Enric Maggo, director del Festival de Màgia de Badalona “Memorial Li-Chang”; la parella de mags Magic Taps i Magic Sergio són els protagonistes del Festival Internacional de Màgia que acull Lloret de Mar el proper cap de setmana.

El festival arriba els propers 1 i 2 d’agost en una primera edició que en paraules del director, Magic Sergio “és la primera vegada que reuneix artistes d’aquest renom internacional en el món de la màgia en un mateix espectacle”. En total seran tres gales internacionals que es duran a terme, a l’auditori Evenia Palace,  en el següent horari: divendres a les 22 h i dissabte a les 18 h i a les 22 h. Els preus són 20€ adults i 12€ infants i es poden adquirir al mateix Evenia Palace.

Ester Olivé, tinent d’alcalde, ha manifestat que “l’Ajuntament agraeix la confiança que l’organitzador ha posat en Lloret de Mar com a seu d’aquest esdeveniment que ha aconseguit reunir els millors mags del moment i també de la cadena hotelera Evenia per la seva implicació en aquest projecte”.

Notícies relacionades