La Gran Fondo Lloret Costa Brava arriba diumenge amb 800 inscrits

A nivell esportiu Lloret de Mar també ha acollit la selecció juvenil d’Eslovènia de natació

Lloret de Mar acollirà el proper diumenge, 25 d’abril, la marxa cicloturista Gran Fondo Lloret Costa Brava, un dels primers esdeveniments cicloturistes en reactivar-se després de l’aturada derivada de la pandèmia. La cursa ofereix novament dos recorreguts circulars i dues distàncies que s’adapten a diferents nivells de ciclista: una de distància de 91 km, que sortirà i tornarà a Lloret passant per Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, tornant per la carretera estrella de la zona  i la gran fons de 162 km, amb un recorregut molt més exigent, amb 7 ports de muntanya que travessarà els municipis de: Caldes de Malavella, Girona, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, i tornada a Lloret de Mar. La Gran Fondo Costa Brava ha tancat inscripcions amb 800 participants, i una llista d’espera de 150 sol·licituds, i comptarà amb tots els protocols de seguretat, entre ells la sortida esglaonada en diferents calaixos. El blocaire Valentí Sanjuan també ha confirmat la seva participació.

L’any passat la Gran Fondo Lloret Costa Brava va coincidir en ple confinament domiciliari i es va dur a terme en format virtual. David de la Plaza, director tècnic de la Gran Fondo Lloret Costa Brava, “Després d’haver hagut de canviar diverses vegades de dates degut a la situació pandèmica estem molt satisfets d’haver exhaurit inscripcions i de comprovar les ganes que tenen els  inscrits a participar-hi. L’esdeveniment disposa de tots els protocols de seguretat COVID19 i ha estat aprovat pel Procicat”. I ha afegit que “La cursa se celebrarà l’últim dia en què està previst el confinament comarcal, i donat que el 77% dels inscrits són de la província de Barcelona, els participants de fora de la comarca es podran desplaçar a Lloret de Mar amb el seu certificat nominal emès per l’empresa organitzadora donat que la cursa ha estat autoritzada pel Procicat”.

Per altra banda Lloret de Mar ha acollit les darreres dues setmanes un grup de diferents nedadors i nedadores professionals de l’àmbit internacional, concretament de la selecció juvenil d’Eslovènia.

La regidora d’esports, Ana Garcia Castany, explica que “Hem establert estrictes protocols de seguretat i salut a totes les instal·lacions esportives que han permès traslladar aquest missatge de tranquil·litat i que, sumats al bon posicionament que ja tenim en turisme esportiu, ens permeten continuar gaudint de la confiança d’organitzadors esportius, agències i clients”.

La selecció juvenil de natació d’Eslovènia ha vingut a través de l’agència especialitzada en turisme esportiu, Iberia Sports Camp , el seu director general, Marten Schimer, explica que “Les característiques de la Piscina de Lloret, les seves mides i la llum natural especialment, així com les nombroses possibilitats que ofereix Lloret de Mar tant en entorn natural com en oferta especialitzada en turisme esportiu fan que sigui una destinació molt valorada i amb un alt índex de repetició i fidelització”.

Anualment Lloret de Mar acull més de 400 esdeveniments esportius i uns 60.000 esportistes i acompanyants. A nivell d’oferta especialitzada compta amb 14 hotels i dues agències de viatge, unes xifres que situen la ciutat com una de les principals destinacions especialitzades en turisme esportiu del territori.

Galeria

Notícies relacionades