Les oficines de turisme de Lloret de Mar superen novament l’auditoria de l’Instituto de la Calidad Turística Española (ICTE)

Des del novembre del 2020 les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen de la certificació Safe Tourism Certified, atorgada pel mateix Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE)

L’Oficina Central de Turisme de Lloret de Mar i l’Oficina de Turisme del Museu del Mar han superat una vegada més l’auditoria de seguiment feta per l’Instituto para la Calidad Turística Española que permet renovar la certificació Q de Qualitat turística. Aquesta certificació té un cicle de tres anys i aquest any s’ha dut a terme l’auditoria de primer seguiment amb l’avaluació dels indicadors de la gestió de la qualitat; la prestació del servei amb aspectes com disposar d’informació adaptada a col·lectius com poden ser infants o persones amb necessitats especials i el tercer bloc que fa referència a les infraestructures, instal·lacions i equipaments tant pel que fa a aspectes de neteja i manteniment com del grau d’accessibilitat.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El nostre compromís en oferir els màxims estàndards de qualitat és una prioritat en l’atenció al visitant i l’actualitzem i revisem contínuament. Justament per aquest motiu a finals de l’any passat vàrem certificar-nos amb la certificació Safe Tourism Certified”. Actualment les oficines de turisme de Lloret de Mar són les úniques de Catalunya amb aquest segell que acredita que es disposa d’un pla de contingència i gestió de riscos de la Covid19 i que el personal està format i coneix els protocols de seguretat i salut definits.

Enguany l’auditoria ha destacat l’alta implicació i la millora de la gestió de la qualitat així com la implementació de noves eines de comunicació amb els visitants com són el chat de Google My Business o la millora de l’eficiència energètica amb la previsió de la incorporació d’enllumenat de baix consum.

Les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen d’aquesta certificació Q de Qualitat turística des de l’any 2007. Aquesta certificació es basa en la norma UNE-ISO 14785 i certifica que les oficines d’informació turística tenen implementat un sistema de gestió orientat al servei al client i a la millora contínua.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja