L’espectacle Áureo de la companyia Uparte obre el cicle d’espectacles de circ a Lloret aquest estiu

Organitzat per Lloret Turisme, s’han programat quatre espectacles de circ, inclosos en el programa Lloret Outdoor Summer Festival

L’espectacle Áureo, de la companyia murciana Uparte, obre aquest dimarts 13 de juliol el cicle d’espectacles de circ d’aquest estiu a Lloret de Mar. Organitzat per Lloret Turisme amb el suport del Teatre de Lloret, s’han programat entre el 13 de juliol i el 26 de setembre, quatre espectacles de circ que se sumen a la programació de teatre, música, cinema a la fresca i visites guiades que durant els mesos d’estiu s’han programat a Lloret en el marc del Lloret Outdoor Summer Festival.

La companyia Uparte obre el cicle amb Áureo. Espectacle dirigit a tots els públics, Áureo és un espectacle de circ dinàmic que combina diferents disciplines del circ. Áureo ofereix a l’espectador acrobàcies d’un elevat nivell tècnic. Sota una aparent normalitat, els intèrprets desafien els límits de la gravetat, generant incertesa i tensió i esborrant les fronteres entre el que és real i el que és possible. Situacions que es resolen de la forma més humana, que remarquen l’absurd de la normalitat i on l’humor apareix de forma inevitable. Un espectacle de circ dinàmic que combina diferents disciplines (portadors acrobàtics, banquina, barra russa i malabars) amb la manipulació dels elements que integren l’escenografia. La cita és el dimarts 13 de juliol a les 21h a la plaça Pere Torrent.

La programació de circ continarà el dimarts 27 de juliol amb l’espectacle A la fresca, de la companyia Anna Confetti. La Companyia Anna Confetti fa més de 30 anys que provoca somriures amb els seus espectacles còmics i poètics per a tots els públics, expressant-se amb el llenguatge del circ, la música i el clown. En aquesta peça de teatre còmic de carrer,  inspirada en situacions quotidianes, tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca creant un univers de situacions surrealistes, extremes i hilarants. L’espectacle es podrà veure a les 21h a la Plaça de la Vila.

El 10 d’agost serà el torn de Peix, la segona producció de la companyia Hotel Iocandi, que presenta un solo de petit format de carrer basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades. Peix s’ha programat a la Roca d’en Maig.

El cicle es tancarà el diumenge 26 de setembre, vigília de la celebració del Dia Mundial del Turisme, amb l’espectacle Full House de la companyia Eléctrico 28. Programada a les 12h del migdia i a la Plaça Pere Torrent, Full House és un espectacle sense text que, mitjançant el teatre físic i la música en viu, explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse, que viuen porta per porta. Koala està enamorada del món. Dog és un solitari apassionat de la música clàssica. L’energètica Horse té sempre quatre plats coent-se simultàniament als fogons. Estan tan ocupats amb ells mateixos i amb el seu dia a dia que no s’adonen de l’existència dels altres. Un dia, Tiger arriba a la comunitat i convida la resta d’inquilins a una festa. A partir d’aquí, tot comença a canviar. Una faula moderna sobre la cohabitació urbana, la diferència i la superació de prejudicis.

Tots quatre espectacles són gratuïts i s’han programat a l’aire lliure. Però per qüestions de protocol covid, l’espai per accedir-hi serà limitat i es recolliran totes les dades dels assistents.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i regidor de Turisme, ha destacat que ”es tracta d’una programació oberta i versàtil, que fuig de l’elitisme però que en cap cas renuncia a la qualitat”.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…