El Lloret Convention Bureau inicia l’activitat promocional del 2020 a Ljubljana

La setmana passada va participar en la dotzena edició de CONVENTA, un esdeveniment professional internacional que va comptar amb més de 400 participants

El Lloret Convention Bureau es va desplaçar la setmana passada fins a Ljubljana per participar en la primera acció promocional de l’any, el workshop organitzat per CONVENTA que va tenir lloc a la capital eslovena els dies 22 i 23 de gener.

Per primera vegada i amb l’objectiu de buscar noves oportunitats de negoci per a la destinació en el segment MICE, l’entitat, acompanyada d’Evenia Hotels-Palau de Congressos Olympic, va participar en la dotzena edició d’aquest esdeveniment internacional que va reunir uns 400 professionals entre organitzadors d’esdeveniments, agències especialitzades, espais singulars i convention bureaux.

En dos dies d’entrevistes, el Lloret Convention Bureau va tancar trenta-quatre reunions amb professionals de països molt diversos com els Estats Units d’Amèrica, Alemanya, França, Polònia o Eslovènia.

A més a més de la participació amb un espai propi dins l’esdeveniment, el dimecres al migdia va tenir l’oportunitat de dur a terme la presentació de “The top 10 reasons to organize an event in Lloret de Mar” a l’espai Conventa Trend Bar per exposar l’oferta especialitzada de la destinació davant dels potencials organitzadors d’esdeveniments.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “És la primera vegada que participem en aquesta acció i n’hem tornat amb unes sensacions molt positives. Els professionals amb els quals ens hem entrevistat han mostrat molt interès per la nostra oferta especialitzada i tornem amb diverses peticions que esperem que es vagin concretant en les properes setmanes. A més a més, l’esdeveniment ens ha donat l’oportunitat d’obrir nous mercats com l’estatunidenc o l’eslovè, amb els quals no treballem habitualment, i generar-hi uns primers contactes que permeten que se’ns comenci a conèixer dins el segment MICE d’aquests països”.

La propera acció promocional del Lloret Convention Bureau serà la participació la setmana que ve en el MICE & Forum Inside, que tindrà lloc a Màlaga els dies 3 i 4 de febrer i on assistirà acompanyat de l’Hotel Rigat Park & Spa Hotel.

Galeria

Notícies relacionades

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en el mercat nacional participant en tres trobades amb agències organitzadores d’esdeveniments