El Lloret Convention Bureau organitza una sessió virtual sobre la recuperació del sector MICE pensant en la reactivació el 2021

S’han presentat les últimes tendències en el turisme de reunions de la mà d’Eric Mottard, CEO de Grupo Eventoplus, amb una cinquantena d’assistents

El Lloret Convention Bureau va organitzar dimecres passat una sessió formativa especialitzada en el turisme de reunions en format virtual i amb la vista posada en la reactivació del sector el proper any, després que la crisi de la covid-19 hagi deixat el sector MICE amb una mínima activitat presencial arreu del territori.

Impartida per Eric Mottard, CEO de Grupo Eventoplus, mitjà de comunicació especialitzat amb el qual s’ha comptat per a l’organització de la formació, i sota el títol “Claves de la recuperación en el sector MICE” es van presentar les últimes tendències en el sector MICE amb l’objectiu d’estar preparats per a la reactivació prevista per al proper any.

La possibilitat de crear nous espais adaptats, la importància dels protocols de seguretat, la col·laboració entre membres i la presentació de casos d’èxit sorgits durant aquests últims mesos en altres indrets van ser alguns dels temes que es van tractar durant la sessió.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “El turisme de reunions ha vist pràcticament anul·lada la seva activitat durant aquest 2020, però és important estar preparats per quan es reactivin les reunions i esdeveniments, encara que sigui en format híbrid. Per aquest motiu volíem organitzar una trobada que ens permeti que sorgeixin idees de cara a l’any que ve, donar eines als nostres membres i també trobar-nos tots per compartir idees i debatre sobre el futur del nostre sector.

El taller estava dirigit als membres del Lloret Convention Bureau i a altres professionals de Lloret de Mar que participen en el Pla de Transformació Digital de la destinació i va comptar amb una cinquantena d’assistents.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja