El Lloret Convention Bureau participa en una acció de benchmarking al País Basc

• Organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau, visitarà diferents espais de Sant Sebastià i Bilbao i es reunirà amb els responsables dels convention bureaux locals

Lloret de Mar, 9 de novembre del 2017. El Lloret Convention Bureau, entitat publicoprivada que té com a objectiu la promoció de Lloret de Mar com a destinació MICE, s’ha desplaçat aquesta setmana al País Basc per participar en una acció de benchmarking organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau i que compta amb la presència de diferents entitats i empreses del territori gironí.

L’acció, que té lloc des de dimarts passat i fins avui, té com a objectiu compartir bones pràctiques i experiències entre els professionals dels dos territoris que puguin ser d’utilitat per a millorar l’oferta de turisme de reunions de les dues destinacions.

El programa inclou la visita a diferents hotels i espais singulars de Sant Sebastià i Bilbao per conèixer l’oferta de les dues ciutats així com reunions amb el San Sebastián Turismo & Convention Bureau, el Bilbao Convention Bureau i amb diferents agències receptives especialitzades de les dues ciutats que permetin aprofundir en el funcionament d’aquestes entitats i detectar punts claus en comú tant pel que fa a aspectes de gestió com de promoció.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Es tracta d’un territori molt semblant a la Costa Brava – Pirineu de Girona tant  pel que fa a temes geogràfics amb la proximitat de la platja i la muntanya com al tipus d’oferta que permet acollir tot tipus d’esdeveniments. Aquesta acció ens ha permès compartir experiències i agafar idees d’activitats i productes que allà ja estan funcionant i que nosaltres podem adaptar per aplicar aquí i a la inversa”.

El Lloret Convention Bureau assisteix a l’acció acompanyada pels representants del Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar i d’altres entitats i empreses del territori com l’Auditori de Girona o La Farinera Sant Lluís de Pont de Molins.

Notícies relacionades