Lloret de Mar acull la primera sessió masterclass de ioga del Clàudia Arias Costa Brava Tour

Serà a la plaça del Pi de l’ermita de Santa Cristina amb vistes sobre la platja de Santa Cristina

Durant els diumenges de juny, el Club de Màrqueting de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i la professora de ioga Clàudia Arias organitzen quatre sessions de ioga i àpats saludables en diferents establiments i espais emblemàtics de la demarcació de Girona dins el Clàudia Arias Costa Brava Tour.

Aquestes sessions permetran realitzar una pràctica dirigida de ioga i, alhora, posar en valor diversos entorns naturals i establiments d’alta gamma de la demarcació de Girona vinculats al sector del benestar i el turisme. Les sessions finalitzaran amb un àpat saludable per als participants.

El Clàudia Arias Costa Brava Tour arrenca a Lloret de Mar el proper diumenge, a les 10h, a la Plaça del Pi de l’ermita de Santa Cristina amb vistes sobre la platja de Santa Cristina. Lloret Turisme col·labora en aquesta iniciativa i com explica Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme “Lloret de Mar disposa d’una gran oferta privada i pública per gaudir de l’entorn natural i cultural de la destinació i d’aquestes experiències úniques que busquen els nostres visitants. Des de Lloret Turisme aquest estiu tornarem a tenir el Lloret Nature Summer amb propostes d’immersió lleugera, nedades dirigides a les Rutes de Mar, pàdel surf i pàdel ioga i activitats esportives diverses a les platges de Lloret com gimnàstica de manteniment, dinamització esportiva i sessions de ioga”. Lloret Turisme forma part del Club de Màrqueting de Salut i Benestar de la Costa Brava des del 2018 i, a banda de la promoció d’activitats relacionades amb la salut física i l’esport a l’aire lliure l’entitat també ha molt posat molts esforços en l’àmbit de l’alimentació saludable.

Lloret de Mar clourà també aquest Clàudia Arias Costa Brava Tour el 27 de juny, aquest cop a l’Hotel de Sant Pere del Bosc, un antic monestir benedictí reconstruït com a restaurant gastronòmic i hotel boutique. Elizabeth Keegan explica que “l’emplaçament dalt d’un turó envoltat de boscos i amb vistes al mar demostra que Lloret de Mar a banda de costa disposa també d’un entorn de muntanya amb moltes possibilitats”. A més de la sessió de ioga també es farà el taller wellness holístic d’autor “Ess by Mònica Traviesa” que permetrà als participants desenvolupar la seva creativitat i propiciar un retrobament dels cinc sentits.

Les entrades per a aquestes activitats es poden adquirir a través del web: https://benestarcostabrava.koobin.com/

Galeria

Notícies relacionades