Lloret de Mar celebra aquest cap de setmana la seva Fira de Nadal

La proposta inclou una fira d’artesans, tallers, activitats infantils i l’actuació especial d’en Pau del Club Super3

El proper cap de setmana, 5 i 6 de desembre, tindrà lloc la Fira de Nadal de Lloret de Mar, situada a la plaça de l’Església, al centre històric de la població.

La fira arriba plena d’activitats familiars amb quatre tallers de manualitats perquè els nens puguin elaborar xapes, tions, fanalets de Nadal i figures de plastilina; una cercavila diària de personatges infantils i diverses actuacions entre les quals destaca la d’en Pau, personatge del Club Super3, que explicarà el conte El poble que estalviava aigua el dissabte a les 19 h.

A la mateixa plaça de l’Església hi haurà instal·lat un mercat d’artesans, amb un horari d’obertura diari d’11 a 21 h, que comptarà amb una vintena d’expositors que oferiran productes típics de Nadal, objectes de regal i productes d’alimentació com vins, caves i formatges.

La fira de Nadal d’enguany encetarà la campanya de compres nadalenques a Lloret de Mar en un cap de setmana per al qual s’espera una alta afluència de visitants aprofitant la coincidència amb el pont de la Constitució.

En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg: “Hem ideat aquesta fira nadalenca amb l’objectiu de dinamitzar aquests primers dies del pont amb una proposta enfocada al públic familiar que esperem que sigui capaç d’atreure al públic tant local com visitant.”

Galeria

Notícies relacionades