Lloret de Mar es suma al festival Benestar amb una sessió de Tai Chi a cala Sa Boadella

Tindrà lloc el proper 17 i 18 de setembre a les 8 h i finalitzarà amb un brunch a la mateixa platja

Lloret Turisme ha organitzat pel proper 17 de setembre i 18 de setembre, a les 8 h, una sessió de Tai Chi a cala Sa Boadella; una activitat que s’emmarca en el festival Benestar i que ha organitzat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona el cap de setmana del 17 i 18 de setembre amb tota una sèrie d’experiències i activitats basades en el benestar holístic, per connectar cos, ment i ànima, dirigides per empreses de la província de Girona i dirigides al públic de proximitat que tingui interès a conèixer, adquirir i millorar les bones pràctiques per a la salut en diferents vessants.

El preu de l’activitat és de 10 € i es una activitat per a un grup de 20 persones com a màxim. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que «Des de Lloret Turisme l’eix salut i benestar és estratègic i el treballem tant des de l’àmbit de cuina i gastronomia com fomentant la pràctica d’activitats de benestar i esports a l’aire lliure i als diferents establiments privats que té la destinació». Aquesta sessió de Tai Chi que es realitzarà a cala Sa Boadella considerada una de les 15 millors platges d’Europa segons el rànquing del web «Best Destinations 2022», finalitzarà amb un brunch al “Xiringuito cala Sa Boadella”.

Aquest cap de setmana dedicat al benestar s’ha fet coincidir amb la celebració de l’esdeveniment World Wellness Weekend, en què participen 133 països i s’organitzen en un miler de ciutats 3.608 activitats relacionades amb la salut i el benestar.

Aquesta setmana també s’ha fet públic que, el proper 7 i 8 d’octubre, Lloret de Mar serà la seu del Lloret Plogging Congress convertint-se en la seu mundial d’aquesta pràctica que combina la pràctica de l’esport amb la recollida de residus.

Galeria

Notícies relacionades