Lloret de Mar estrena el “Lloret Drone Festival”, un innovador espectacle permanent de llums

Tindrà lloc cada divendres fins al setembre, a les 22.30h, a la platja de Lloret

Lloret de Mar ha donat el tret de sortida al  primer espectacle permanent de llum amb tecnologia dron. Es tracta del “Lloret Drone Festival”, una proposa única impulsada per l’Ajuntament de Lloret de Mar que durant tot l’estiu permetrà gaudir d’una coreografia conjunta de drons, acompanyada de música.

El passat divendres va oferir un espectacle anomenat ‘Àtom’ amb un relat sobre la creació de la matèria. La proposta, que combina art i tecnologia, ha dibuixat al cel de Lloret de Mar figures de prop de 100 metres d’altura com una seqüència d’ADN, estels i altres imatges.

Dissenyat i produït per l’empresa catalana Flock Drone Art, l’espectacle amb les seves variacions es podrà veure cada divendres fins al mes de setembre a partir de les 22.30 h, a la platja de la localitat. D’aquesta manera, Lloret de Mar es converteix en l’escenari del primer espectacle de drons amb caràcter permanent i format de festival. Una proposta única que pretén complementar l’oferta d’oci i cultura del municipi.

El festival es presenta com un nou concepte dins el món de l’espectacle amb una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient, atès que no genera residus i a més ofereix més possibilitats que altres espectacles tradicionals. El nou festival recupera la màgia de la pirotècnia actualitzada amb les noves tecnologies.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha remarcat: “Lloret te l’obligació històrica, de ser capdavantera en el sector de l’oci i els esdeveniments, adreçats a un públic familiar. Ser els primers a promoure un esdeveniment periòdic de drons, innovador, impactant, i amb un alt grau d’innovació ens serveix alhora per generar un nou atractiu en una temporada turística complicada arrel de la pandèmia, generant possibilitats d’allotjament, compres i restauració, fomentant l’activitat econòmica, recolzant el teixit empresarial local i beneficiant al conjunt de la població”.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…