Lloret de Mar instal·la un itinerari de Vies Braves

El nou carril de natació en aigües obertes s’implementarà aquest estiu entre les platges de Fenals i Santa Cristina

Vies BravesL’Ajuntament de Lloret de Mar es suma al projecte público-privat conegut com a Vies Braves, impulsat pel nedador Miquel Suñer i l’empresa Technojet Swim amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Aquesta iniciativa, implantada amb èxit en algunes poblacions de la Costa Brava com Palafrugell o Sant Feliu de Guíxols, consisteix en una xarxa pública d’itineraris marins destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Els seus principals objectius són apropar la gent al mar amb la intenció que descobreixin el patrimoni natural de la Costa Brava; difondre l’esport de la natació en aigües obertes i d’aquesta manera contribuir al foment d’activitats saludables; i fomentar actituds respectuoses cap al nostre entorn natural, ajudant així a preservar el fons marí del territori.

Lloret de Mar té previst implementar el seu itinerari aquest estiu en un recorregut  que anirà des de la platja de Fenals, passant per cala d’en Sureda i cala Sa Boadella, fins a la platja de Santa Cristina, sumant un total de 1,2 km. El recorregut serà operatiu de maig a setembre.

La creació d’aquest itinerari és una aposta per consolidar el turisme actiu i esportiu amb noves propostes com la diversificació i desestacionalització.

Des de l’any 2010 Lloret de Mar disposa de la certificació de Destinació de Turisme Esportiu que atorga l’Agència Catalana de Turisme per promocionar aquelles destinacions turístiques adequades per a la pràctica de diferents modalitats esportives que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives. Anualment la vila organitza uns 226 esdeveniments i estades esportives i per les seves instal·lacions hi passen més de 35.000 esportistes i els seus acompanyants.

Notícies relacionades