Lloret de Mar posa en marxa el seu programa de dinamització a les platges de Lloret i Fenals

Els serveis de miniclub i les activitats esportives i dirigides es van iniciar el dia 1 de juliol i estaran actius tot l’estiu

També s’han ampliat les activitats de descoberta de la natura del Lloret Nature Summer amb sortides de paddle surf i paddle ioga

Lloret de Mar va posar en marxa el dijous passat 1 de juliol el seu programa de dinamització de platges a les dues platges principals de la vila, Lloret i Fenals, amb una proposta d’activitats gratuïtes de què es podrà gaudir durant tot l’estiu.

El programa inclou l’espai infantil del miniclub (que a Lloret es complementa amb un servei de biblioplatja i un espai nadó), les activitats dirigides que es fan cada matí a les dues platges i les activitats esportives que es poden practicar cada tarda a la platja de Lloret en un espai habilitat. A més a més, aquest any es repeteixen les activitats de ioga que tant d’èxit van tenir la temporada passada i que es fan a les dues platges per a adults i també en sessions específiques per a famílies. També, durant la temporada d’estiu, es faran quatre sessions dirigides a pares i mares, on es tractaran temes de prevenció i alimentació infantil, a càrrec d’una professional titulada.

Coincidint amb l’inici del mes de juliol, també s’han ampliat les activitats de descoberta de la natura que proposa el programa Lloret Nature Summer a la platja de Fenals. Des de mitjans de juny es podien fer durant els caps de setmana unes nedades guiades per la ruta de mar i sortides d’immersió lleugera en família amb un cost de 2 € per persona. Des d’ara, les sortides d’immersió lleugera també es poden practicar entre setmana juntament amb unes noves propostes de paddle surf i paddle ioga que es podran fer els dimarts i dijous al matí amb un preu de 5 € per persona.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquesta temporada seguim apostant per oferir als nostres visitants activitats a l’aire lliure perquè descobreixin i gaudeixin del nostre entorn natural i de les nostres platges. Sempre intentem oferir novetats per adaptar-nos a les peticions i necessitats que detectem i enguany proposem unes sortides de paddle surf i paddle ioga que esperem que siguin molt ben rebudes”.

Les activitats de dinamització de platges i del Lloret Nature Summer es coordinen des de Lloret Turisme, complementant així el servei d’atenció al visitant habitual. Keegan explica que: “Amb l’inici de la temporada alta també hem reforçat el servei d’atenció al visitant posant en funcionament el punt d’informació a la platja de Fenals que complementa les tres oficines que tenim habitualment obertes i el servei d’informadors turístics a les platges que tenim en marxa des de mitjans de juny”.

Tota la informació del programa de dinamització de platges i de les activitats del Lloret Nature Summer es pot consultar al web de Lloret Turisme www.lloretdemar.org.

Galeria

Notícies relacionades